/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
http://www.kadinsa.net/at...larin-at-kuyrugu-saclari/
  1. 1.
    0
    Beyler ben üniversiteli bi kardeşinizim, geçen matematik dersinde hiç tanımadığım bi kızın yanına oturdum Sosyal Hizmet okuyan bilir matematik dersleri konu itibari ile kolaydır fazla zorlamazlar. Yanına oturduğum kız hafif sarışın at kuyruklu bi kızdı bundan 2 3 ay önce bi fal baktırmıştım hayatımın 2, 3 senesi sarışın at kuyruklu bi kızla geçecekmiş falcının dediğine göre kızı görünce aklıma o geldi. Ders biraz ilerledi baktım kız off puff yapıyo sonra aramızda şu diyaloglar geçti.

    Ben:iyi misin ?
    Kız:Değilim yaa off
    Ben:Noldu hayırdır ?
    Kız:Adam iki saattir anlatıyo bişey anlamıyorum sende ordan çözüp duruyon baktıkça içim sıkılıyo. Zaten bu gidişle geçemicem ben, vaktin olursa beni çalıştırır mısın ?
    Ben:Olur çalışırız beraber, dert etme sen.
    Kız: 😊😊😊😊😊

    Bi yandan içimden falcı heralde bildi dıbına koyim falan diyom sevinçliyim bi yandan salak salak gülümsüyom falan, ders çıkışında ikimizinde dersi olmayan tek gün salı olduğu için salı gün saat 2 gibi buluşalım çalışalım dedik cumaydı o günde. Neyse beyler ben o gün akşam kıza rezil olmayayım anlatırken diye notları falan gözden geçiriyom, bi yandanda soruyu nasıl anlatacağımı kafamda kuruyom falan hafta sonum böyle geçti. Bende bugün bi sevinçle kalktım ders olmadığı halde okula gittim çalışıcaz diye ama nasıl heyecanlıyım varya. Neyse panpalar oturdum kampüsteki cafe de bunu bekliyorum saat 3 oldu 4 oldu 5 e kadar bekledim ben bunu sonra çektim gittim eve yol boyunca içim huzursuzdu niye böyle oldu diye kendime soruyom sürekli. Eve giderken bi baktım kız durakta bekliyo. Yanına gittim.

    Ben: Yanlış hatırlamıyosam seninle çalışacaktık bugün. (Gülerek söylüyorum tabi kızı görünce bi mutlu oldum neden bilmiyorum)
    Kız: Ya ben sana haber verecektim de telefon numaran yoktu bende kusura bakma sevgilimin bugün dersi yokmuş da onunla beraberdik.

    O an başımdan aşağı kaynar sular dökülüyo gibi oldu beyler ne yalan söylim ilk defa birisiyle o kadar tanışıp kaynaşmak istemiştim. Nasip değilmiş napalım. Siz siz olun bi kızın sevgilisi varmı veya herhangi özel bi durumu varmı öğrenmeden hayaller kurmayın.`
    ···
   tümünü göster