/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +775 -80
    Turkiyenin yuzde altmislik kesiminin bekledigi ana gunler kalmisti. Halk saatleri sayiyordu. Ve Amerikadan uyari geldi.
    Eger Turkiye, 2023 yilina girerse savaş cikacakti. Fakat REIS girecegiz bis (Kafiye xd) dedi ve halka korkmamasini soyledi

    23 Aralık 2022


    Amerika, Turkiyeden gizli bir toplanti duzenlendi (Gizli ama biliyorum). Toplanti, Turkiye'nin 2023 e yaklasma sorunu konusuldu. Cunku Turkiye 2023 u gorurse, kendileri 2024 u goremeyecekti. Obama viski aromalı viskisinden bir yudum aldı ve gülümsedi. O zaman Turkiye 2023 u goremez dedi ve yardimcisina dondu. Oglum HAARP i hazirla, dedi.
    O esnada Turkiye olanlardan habersiz kutlama hazirliklarina baslamisti. Mahalleler reisin resimleri ve Türk bayraklari ile donatiliyordu.

    24 Aralık 2022


    Amerika Turkiyeye HAARP ile saldirdi fakat silah falso aldigi icin Israili vurdu, Israil yikildi. Obama umutsuzca yeni bir toplanti duzenledi ve HAARP ı doldurmasini icin iki ay gerektigini soyledi. Fransa, atom bombasi atalim dedi.
    Reis mitingten mitinge kosuyordu. Sonunda diyordu, ey halkim diyordu, Allah diyordu, elinde Kuran mitinge cikiyordu. Halk mutluydu cunku o kutlu gun yakindaydi.

    25 Aralık 2022


    Amerika, başkent Ankara'yi atom bombasi ile vurmak icin yola cikti. Uçak 26 Aralikta Turkiyeye varacakti. Amerika da halk Turkiye 2023 e girmeyecek vuhuu diyerek Kerhanede kumar oynarken içki içiyorlardı.
    Turkiye ise halk camilerde mescidlerde idi. Bazi hainler 2023 olmayacak diyorlardi fakat hemen etkisiz hale getiriliyorlardi. Halkin Reise guveni tamdi.

    26 Aralık 2022


    Uçak, atom bombasini Ankara semalarinda birakti. Atom bombasi haliyle panige neden oldu. Fakat Reis, atom bombasini kucakladi ve uzaya yolladi. Ardindan Amerikayi kinayip hedef 2023 dedi.

    27 Aralık 2022


    Inşaa halinde olan 4. Köprü, yani Hoşgeldin 2023 Köprüsünün inşaası bitti. Açılış için 31 Aralik bekleniyor.
    ABD de ve tum Avrupa ulkelerinde OHAL ve Seferberlik ilan edildi ve Turkiye tekrardan tehdit edildi.

    28 Aralık 2022


    2023 un korkusu ile Ermenistan, Suriye, Irak ve Papua Yeni Gine Turkiyeye baglandı.
    Amerika Turkiyeyi tehdit etti.

    29 Aralık 2022


    Turkiyede kutlamalar simdiden baslamisti. Halk murluydu cunku o kutlu gun yakindaydi. Amerika darbe denemesi icin hazirlandi.

    30 Aralık 2022


    O gun halki hic birsey uzemezdi cunku o kutlu gune sadece 2 gun kalmisti. Aksama kadar kutlamalar yapildi ve aksam vakti herkes evlerine cekildi. Fakat bazilari haric.
    Saat 22:38 de tanklar sokaklarda gezmeye basladi ve kopruler kapatildi. Reis halki sokaga davet etti. Ve halk 2023 icin disari cikti. Allaha sukur kimse olmedi cunku hainler hemen kacti.

    31 Aralik 2022


    Amerikada ve diger Avrupa ulkelerinde ulusal yas ilan edildi.
    Turkiyede ise bayram ve 2 hafta tatil ilan edildi. Hoşgeldin 2023 Koprusu acildi.
    Kutlamalar bittiginde evimde oturmuş haberleri izliyordum. Saat 23:47 gibiydi. Balkondan baktim. Her sey ayniydi. Arabalar tofaş marka, derme catma apartmanlar ve REIS ile Turk bayraklari. Kutlamalardan dolayi yorulmustum. Gozlerimi kapadim ve uykunun beni almasina izin verdim.

    1 OCAK 2023


    Korna ve uçak sesleri ile uyandim. Camdan baktigimda bulutlara uzanan uranyumdan apartmanlar, bor madenleri ve Uzay usleri gordum. Mahallenin tofaslarina baktim fakat onlarin yerine uçan ferrari vardi. Haberleri actım ve 2023 un bize getirdikleri şunlardı:
    1- Amerika, Rusya, Fransa, Almanya, Ingiltere ve diger Avrupa-Asya-Kuzey Amerika-Guney Amerika ulkeleri bize baglandi.
    2- Turkiyenin adi 2023istan olarak degistirildi.
    3- 2023istan bor madeni isleyebiliyordu artik.

    4- INCI SOZLUKTE ALTINCILER ALFABETIK SIRAYA GORE DIZILDI


    5-Asgari ucret 373939 tl ye yukseldi.
    6-Artik Amerikaya giden sansli kisiler, 2023istan a giden sansli kisiler oldu.
    7- 2023istanin universite mezunu orani %895 e yukseldi.

    Emege saygi tşk



    Edit: Çomar diyenler olmuş burdan o düşük zihniyetli arkadaşları selamlıyorum
    ···
   tümünü göster