/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +1
    Dünyadaki en zengin ülkeler ve en refah içinde yaşayan halkların allahla ilgisi yok. Sen onlara göre fakirsin. Onlar allaha inanmadıkları halde hem uzun süre hem huzur içinde hem de zengin yaşayabiliyorlar. Aksine müslümanlar fakirlik sefalet içinde ve kötü hayat yaşıyorlar demek ki allah sana bir şeyler bahşettiği için değil zaten o imkanlara sahip olduğun için paran var ve huzurlusun.
    ···
    1. 1.
      0
      Allah kimini zenginlikle imtihan eder kimini ise fakirlikle bu dünyada fakir olanlar öbür dünyada zengin olurlar 2.si Allah zengin leri ne diye yarattı fakirlere yardım edip güç'ün ve kudretin kimin elinde olduğunu anlasın diye eğer Allah'ın verdiği zenginliği kötüye kullanan varsa öbür dünyada cezasını çekicekler ( HZ. muhafazid fakirdi . Allah şimdi onu cennet ile ödüllendirdi )

      örnek vericek olursak ( sınıf başkanı niye seçiliyor ? sınıftaki durmayan öğrencileri yerine oturtup sakince öğretmeni beklemek için zenginlerde fakirlere yardım etmek için Allah insanları zengin yaptı ve bu dünyada herkes zengin olsa ne olurdu ? kimse fakir kimse yok diye yavaş yavaş insanlara yardım etme kesilirdi .
      ···
      1. 1.
        0
        bu dediğiniz huzuru ve parayı allah sayesinde buldum diyene yazman lazım bana değil. adam orada huzur para vs verdi allah bana diyor. senin dediğin din mi doğru yoksa başlığı açanın dediği din mi ? zaten ikisi de saçmalık.
        ···
      2. 2.
        0
        reis dediğin şeyi anlamadım ama bu dünyada herkes zengin olsa ne olurdu ? kimse kimseye yardım etmezdi komşu komşunun külüne muhtaç olmazdı Allah herkese zenginlik verseydi gerisini sen düşün islamda yardımlaşma azalırdı
        ···
      3. 3.
        0
        panpa onlar zenginlikleri kötüye kullanıyorlarsa zaten öbür dünya onları bekliyor
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster