/i/Haberler

İnciden al haberi
  1. 1.
    +99 -39
    Saygi duyulacak insan degillerdir eşcinseller ve dedelerimin topraklarinda ben eşcinsel gavat istemiyorum.yok cinsel egilim yok cart curt.bir kötülugu meşru kılmak icin türlü nedenler kılıflar bulabilirsiniz ama bu onun haklı oldugu manasina gelmez.
    ···
    1. 1.
      -10
      eşcinsellik doğuştan gelen birşeydir yani senden doğal birşey. dini boyutu olarak bunun bir sınav olduğunu bilmiyorsan ve ona göre saygısız davranıyorsan sen kendini müslüman zannetmişsin peygamberimiz bile Hristiyan birisinin tabutu geçerken ayağa kalkmış hürmet etmiştir insan insan olduğu için sevilmeli peygamberimiz böyleyken senin ne haddine
      ···
      1. 1.
        0
        Tamam gelsin gibsinler beni o zaman amk
        ···
      2. 2.
        0
        gibsinler amk biz sizin kimi gibip gibmediğine karışıyormuyuz. sen kendini ne zannediyorsunda bize karışma hakkının olduğunu sanıyorsun. sen homofobik bir hiçsin 7.2 milyar indandan birisin bende öyleyim senin bana karışma hakkın yok bay yobaz
        ···
    2. 2.
      +4
      Kardeş lut kavminin başına gelenide biliyoz Allah lanetlemiş bunu ve sen hala ısrarla bunu savunuyosun
      ···
    3. 3.
      +1
      Kardeş lut kavminin başına gelenide biliyoz Allah lanetlemiş bunu ve sen hala ısrarla bunu savunuyosun
      ···
    4. 4.
      +1
      hahaha amcığa bak.ya bu muallakler ne içiyor böyle yok dedesinin toprağıymış bilmem neymiş. adam çanakkalede ölmüş bu binte dedemin toprağı diyor. asgari ücretle çalışan köpeğin tekisindir sen.
      ···
    5. 5.
      -1
      Okuyucueren cart curt bilimsel falan bilmem, benim atalarim neslin, irkin devami rahat yasayabilmem, ulkemi kalkindirmam ve digerlerinden daha iyi olmam icin savasti bunlarin orda burda ayol ay diyip. duygu somurusu yapip orasini burasini elletmesi icin degil !
      ···
    6. 6.
      0
      Helal lan sana
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster