/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1
    Gelecekle ilgili teorim şu şekilde panpalar
    Her ne kadar okuyup gecsekte bazi seylerin altinda buyuk gercekler yatiyor.
    Suanda Abd baskani obama Türkiye'ye karsi aleni sekilde dusmanca bir tavir sergilemeyip stratejik konumuzdan oturu bize cok ters bakmiyor.
    Ancak 5 kasim da Abd'de yapilacak secimleri buyuk ihtimalle sıçan suratli kadin kazanacak "Clinton" bu ismi unutmayin beyler bu kadin kürtlerle ilgili konuşmasında kürtleri silahlansiracagini agibar sekilde dile getirdi. Ve favori olarak cikacak secimlerde. Bunun kazanma olasiligini kesin olarak goren sadece ben olmadigim icin cumhurbaskani Rusya ile yakinlasmaya gitti. Cunku kisa zamanda zaten pkkya alttan destegi bilinen feto ile ilgili izledigi politikasindan sinirleri tavana cikartan Abd ile ipler oldukca gerilecek.
    Gecen gunlerde Cin Akdenize bir savas gemisi getirdi. Bugun ise Rus gemisini Yunanlar tahrik etmis. Turkiye eger esadla bazi konularda anlasirsa yani esad veya erdogan siyasetinden odun verirse buyuk ihtimalle dogu bloguna
    Yani Turkistan cografyasi
    Hindistan
    Cin
    Iran
    Rusya
    Bloguna gecmemiz an meselesi.. Belki de gectik bile..
    Sizce koca devlet liderleri sadece ekonomik nedenlerden dolayi bir toplanti mi yapmistir. Kim bilir neler konusuldu?
    Cumhurbaskani daha gecenlerde Sangay a bizi alin diye dile getirdi. Ayrica Rusya nin üs kuracak olmasi
    Her ne kadar damarlarmda asil kanim olsa da canim feda olucak olsa da ulkeme vatanima irkima! Acik konusmak gerekirse Abd Nato yani bati bunun intikami için elinden geleni yapicaktir.
    Canli bombalar arta bilir
    Pkk ya verilen verilecek agir silahlar Allah korusun can kaybimizi artirabilir bu zaten bogazimiza kadar gelmis olan kin bizim zaten dogumuzda olan ic savasi batimiza da katabilir. Cunku yine soyluyorum Allah yazdiysa bozsun bu olumler buyuk bir galyana sebep olabilir.. Suriye de pyd muhabbetinde Abd ile kafa kafa gelebiliriz. Depremler bile olabilir. Bugune kadar cok sehit verdik bundan sonra da vercegimiz agibar ancak siper edecegiz govdemizi! Alcaklara ugratmayacagiz! Cocuklugumuzda verdigimiz soz tutulacak! Varligimiz Turk varligina Armagan olsun! Tanri bizimledir! O devletimize milletimize keder vermesin esen kalsin yurdum insani
    ···
   tümünü göster