/i/Tespit

  1. 1.
    +11
    Valla kıskanıyorum beyler berkecanlardan başlayalım.

    Kızların paralarını yerler ceplerinden bi kuruş para çıkmaz kızlara istediklerini söylerler genede haklilardir istedikleri kızları ellerinde oynatırlar istedikleri ortamlara girerler her ortamın goz bebekleridir genellikle zengin olurlar kısaca her istedikleri olur.

    Kekolara gelelim yuzsuz olurlar istedikleri her kıza mesaj atarlar çekinmezler cevresi olur bunların genellikle istediklerine bulaşırlar kızlar için adam doverler bizim konuşmaya cekindigimiz kızlarla sevgili olurlar kendilerini kral paşa zannederler kimse bunlara bir şey diyemez çünkü çevreleri vardır.

    Biz öyle miyiz panpalar sessiz sakin efendi insanlariz sevdiğimiz kızla konuşmaya çekiniriz sevdiğimiz kızın berkecanlarla kekolarla takilmalarini sevgili olmalarını izleriz genellikle durumumuz orta hallidir karı kıza para yedirmeye çekiniriz çünkü nasıl kazanıldığını biliriz sevdiğimiz insana sadigiz ailemiz bizi nasıl yetiştirmişlerse onlara laik olmaya çalışırız.

    Ama beyler bazen cidden bunlar gibi olmak istiyorum bizim yapmak isteyip de yapamadığımiz herşeyi bunlar yapıyor zoruma gidiyor benim haksız mıyım siz söyleyin
    ···
   tümünü göster