/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +180 -20
    beyler olay bu sabah gerceklesti. her zamanki gibi ilk tenefus cayimi aldim ve tek basima cay sigara yapmaya ciktim. neyse yanima bi cocuk daha geldi konusmuyoruz ama yan yana sigara iciyoduk. benim boy da 1.70 falan amk (her ne kadar inciciler 1.85 olsa da) yanimdaki benden biraz daha kisa.
    sonra yanimizdan pelinsular geciyo üst siniflardan belli bagira bagira guluyolar falan amk kasarlari. nerde icelim sigarayi dedi iclerinden biri. baronlari olan pelinsu bize bakarak burda icmeyelim kızlar burasi cocuk reyonu galiba dedi ve yine o aninararak huur kahkahalarini attilar. bilen bilir ben sözümü esirgemem kimseden de cekinmem hele böyle kasarlar bana laf sokmusken dururmuyum

    az onumuzdeki 3-5 kisilik berkecan grubunu gostererek:
    -kaşar reyonu karsida orasi size uygun sigara icemek icin dedim

    ve john cenanin muzigi son ses okulun anons hoparlörlerinde calmaya basladi, siniflardaki hatunlar cama cikip twerk yapmaya basladi, kantinci abi kasaya pompaliyla ates etti paralar havalarda ucusurken kantidekiler yerdeki paralari toplamaya basladi, yanimdaki 1.10 cocuk elini kulagina goturup mission complate dedi ardindan uluslararası ayar verme komitesine secildin diyerek bahceye inen helikoptere beni apar topar bindirdi. havadan gördüğümde pelinsular aglayarak birbirini çarmıha geriyorlardi.

    adet bozulmasin bu da böyle bir animdir.
    ···
   tümünü göster