/i/Tespit

  1. 1.
    +329 -10
    Öncelikle Selamun Aleyküm abilerim, kardeşlerim, panpalarım. Bazı ilkokullular hariç hepiniz kola çekirdek yapmayı bilirsiniz. Bu kola cekirdek olayindaki tiplemeleri ve hepimizin farketmeden yaşadığı bazı olayları yazmaya çalışıcam. Eklemek istedikleriniz varsa yazarsınız. Başlıyorum panpalarım;

    1-Kola hep birinde olur ve sürekli biten bardağı doldurmak zorundadır. Bu zorlu görevin meyvesiyse bu bin her istediği zaman kola içebilir. Biri bitirsinde doldurtayım diye düşünmez.

    2-Bu tipler nadirdir eline çekirdeği dayarsın, cekirdek yiycem diye kolayı unutur. Millet üç bardak icmisken bu panpamız daha yarım bardak icememistir.

    3-Normalde muhabbet için yapılan bu etkinliğe, bu züt sadece kola içmek için gelir. Çekirdekle alakası yoktur. Paso kola içer ayrıca parada katmaz mk.

    4-Kola hep yerdedir ve genelde sıcma pozisyonunda bu organizasyon yapılır.

    5-Mekanda ne olursa olsun merdiven olmak zorundadır. Olmazsa olmaz.

    6-Bunlar etkinliği düzenleyen abilerimizdir. En çok parayı onlar katar en az malida onlar zütürür.

    ---Sizden Gelenler---

    7-Genelde bebeler eve gittikten sonra yapılır. Ortamda paket bulunur.

    8-Çekirdeği ağzında biriktirip kolaya atıp sonra içen tip.

    Kısacası bazı binler bu durumu kötüye kullansada amaç sıcak bi muhabbet ortamıdır. Kola Çekirdek işin gibindirik kısmıdır.

    Benim aklıma gelenler bunlar panpalar varsa ekgib yazın tedarik ederiz. Emeğe saygı beyler. Şukulayan elleriniz dert görmesin.

    edit1: Beyler eyvallah emeğe saygı varmış. Şukulayan elleriniz amdan çıkmasın up up beyler hadi.

    edit2: Panpalar liselilerin gibişme hikayesi bile trende giriyor. Nostalji kokusunu üstlere taşıyalım. Hadi bi el atın be.

    edit3: @5 , Will you marry me?

    edit4: Beyler aglatcaniz mk mahalle koktu buralar.

    (bkz: imparator istifa)
    ···
   tümünü göster