1. 1.
    +58 -44
    inci sözlüğün değerli yazarları,

    Sistematik bir şekilde sürdürülen sözlük kuralları ihlalleri; sözlüğün temel nitelikleri ve hayati altincilerinin varlığı açısından önemli bir tehdit haline gelmiş, modlar dahil olmak üzere sözlüğün tüm kurumları kankacı ve yalayıcı saiklerle dizayn edilmeye başlanmış ve dolayısıyla sözlük görevlerini yapamaz hale getirilmiştir.

    Gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içerisinde olan yağlı kafa ve modları tarafından; yazarların temel hak ve hürriyetleri zedelenmiş, özgürlüğe dayalı sözlük düzeni fiilen ortadan kaldırılmıştır.

    sözlüğümüz; sosyal platformda hak ettiği itibarını yitirmiş ve evrensel yazar haklarının göz ardı edildiği, korkuya dayalı otokrasi ile yönetilen, haksız çaylak ve silik atılan bir sözlük haline getirilmiştir.

    modların aldığı hatalı kararlarla mücadeleden geri durduğu, kankacılık tırmanarak birçok masum yazarımızın ve anancıların sözlük hayatına mal olmuştur.

    sözlük içerisindeki trend olma ve haksız şuku alma ciddi boyutlara ulaşmış, sözlük sathında bununla mücadele edecek kurallar sistemi işlemez hale getirilmiştir.

    Bu ahval ve şerait altında, bendeniz NAHO reyizin önderliğinde yazarlarımızın olağanüstü fedakarlıklarla kurduğu ve bugünlere getirdiği platformumuzun koruyucusu olan inci sözlük anancı yazarları, "sözlükte sulh, sosyal medyada sulh" ilkesinden hareketle an itibari ile:

    1-sözlüğe fiilen ve resmen el konulmuştur.

    2-bu başlık anancı yazarlar tarafından trende taşınacak, herkes görecek ve haklı mücadelemize destek olacaktır.

    3-modlar ve yağlı kafa anancı birlikler tarafından tutuklanacaktır.

    4-yazarların yediği haksız çaylak ve silikler açılacaktır.

    5-inci sözlük eskisi gibi özgür bir platform olacaktır.

    6-üye alımları duracak ve sözlükteki veletler derhal gibtir edelicektir

    7-darbeye karşı gelen andavallar silik yiyecektir.

    not:ben NAHO reyiz olarak başlıkta yerimi alıyorum ve tüm anancıları başlığa bekliyorum.
    ···
   tümünü göster