/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    -1
    Beyler size Polonya da clup da dayak yediğimi anlatayım. Senee geçen sene ben erasmusla polonyaya gittim (Bydgoszcz diye bi şehir). Tabi Polonya harika amk karılar kızlar ilik gibi hepsi sarışın erkeklerde öyle bizde esmeriz dikkat çekiyoruz. Benimde saçlar uzun topluyorum falan tarz yapıyorum karılar bakıyor bana. Neyse konumuz benim ciksepalitem değil dayak yemem geri dönelim.

    Her gece biz evde içip cluba gidiyoruz karı kız düşürmeye çalışıyoruz. Her zamanki gibi bi geceydi yine gittik cluba yarımda 2 erkek arkadaş daha var. (Yalan söyleme yavşak 3 erkek nasıl gireceksiniz demeyin orda dam sorunu yok 7 erkek cluba girdiğimizi bilirim). 3 kişiyiz ama 2-1 takılıyoruz 3 kişi aynı anda gezmiyoruz yoksa ürkek ceylanlar kaçıyor.

    Neyse gittik cluba 2 kişi bi masada duruyoruz diğer çocuk da arkada tek takılıyor karı kesiyoz. Gözüme bi karı kestirdim az ilerdeki masa da tek başına duruyor. (tek duran karılar yavru ceylan gibi avdır oralarda). Bakıyorum karıya karı da bana bakıyor. Aha dedim bu kız bende. Sonra arkaya baktım arkada başka bi kız var masada o da çok tatlı onla da bi göz kontağı kurdum ama yanında 2 tane eleman vardı cesaret edemedim.

    Neyse bizim tek kız bakıyorum biramı içiyorum kafa da hafiften iyi. Kız iyice bakıyor ben dedim ki gidiyom aga bu kız da beni kesiyor. Arkadaş tamam dedi ben ayrıldım masadan kızın yanına gittim tam kulağına eğildim "Can you speak Engli... " derken nerden geldiğini anlamadığım bi tokat geldi. Kafam sağa gitti arkadaki diğer kızla gözgöze geldim kız bana ezik gibi baktı aq çok koydu. Neyse kafamı tokat gelen yere çevirdim bi baktım bi eleman deli gibi sarhoş.

    Ben çıldırdım amk. Dalacam herife zaten alkollüyüm clubda bana dalmış o kadar kızın arasında. Hemen arkadaş geldi arkadan tuttu beni "Olum içerde kavga etme bi daha giremeyiz buraya" dedi bi an mantıklı geldi tamam dedim geri çıktım. Ama nasıl koydu o arkamdaki kızın bakışı bana içimde kaldı bişey yapacam ben bu herife. Neyse yerime geçtim gözüme kestiğim kız geldi "Iam sorry, he is my boyfriend Iam sorry Sorry sorry... " demeye başladı. Bende tabi erkeklikten tak yedirir miyim amk "Get out of here. This man will came here and he will say sorry" dedim. Karıya bağırdım karı gitti.

    Arkadaş dedim bu elemanı indirelim bişey yapalım. Tamam dedi ben ayarlıcam. Baktık eleman sigaraya gitti. Arkasından bekledik biraz bizde gittik. Ordaki club kapısı da aşağıdan yukarıya doğru çıkılan kapı. Aşağıda da bodyguardlar var resimdeki gibi bodyguardlar.

    Neyse gittik yukarı çıkarken kapıda karşılaştık elemanla 2 tane polonyalı dalyarak herifin arkasında. Dedim "Come here I will talk with you". Eleman ingilizce bilmiyor lehçe(onların dili lehçe oluyor) küfür ediyor. Bende dellendim Türkçe sövüyorum. "Senin ananı bacını giberim huur çocuğu sen bana nasıl vurursun lan" diye ağzıma ne gelirse sayıyorum. Tam o sıra da eleman bana bi daha vurdu beynim sarılsıldı. Kafamı elemanı çevirdim bi daha yumuldu mala döndüm. Kafamı tekrar çevirdim amk Rocky gibi adam yorulsun ben gireyim diye bekliyorum herif yorulmuyor Jesus (isa) ne verdiyse vuruyor yavşak. Bende tam çıldırdım elimi sıktım tam dalacam arkadan da bi darbe geldi ama bana bişey olmadı dışarı uçtum amk.

    Dedim noluyoz. Arkama bi baktım bodyguardlar adam beni dövüyo diye elemana dalıyor ağzına yüzüne sıçıyo. Bende bunu gördüm arkadan bağırıyorum " vurun mına kodumun gavuruna gibin belasını" diye. Olum var ya bi kaç yumruk yedim ama eleman 1 hafta yataktan çıkamamıştır çok rahatladım. Bu da böyle bi anımdı işte.

    Uzun demeyin okuyun yaban ellerde kardeşiniz dayak yedi...
    ···
   tümünü göster