/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +4
    neymiş hristiyanlar kafa kesmezmiş. hristiyanlar ulu orta kafa kesmez evet ama tüm dünyaya virüs aşılayabilir yada tüm dünyaya kaos savaş zütürebilir. örneğin hristiyanlar amerika adasını keşfettikleri zaman çiçek hastalığı yayıp milyonlarca yerli öldürmüştür. müslümanlar asla böyle bişi yapmadı.

    neymiş efendim kendi dininden olmayanlara hoşgörülülermiş.ya arkadaş daha yeni minarelerinn yapımı yasaklanmadımı, camiler her zaman kundaklanmıyormu elin avrupasında. yada ne bileyim örneğin isviçreydi galiba referandumla minareler yasaklandı bak referandum yani halkın çoğunluğunun oyuyla. meslis oyu filan dğeil halk. bizde böyle bişi asla olmadı olmaz da. istiklal caddesinde ülkenin en önemli caddesinde kocaman kiliseler var kimse ses etmior binlere.

    adam diyorki müslümanlar afrikaya gittiğinde afrikayı sömürmüş.bu kardeşimiz herhalde manyak. afrikaya son yarım yüzyılda elin hristiyanları natı bilmiyor. tüm ormanları yokeip kağıda dönüştrdü mesela kalktılar spor adı altında neredeyse nesillerini tükenme seviyesine gelene kadar vahşi hayvan avlayıyorlar. insanları aç susz bırakmaları orda da mezhep çatışmaları başlatmalarını filan saymıyorum.bir örnek verecem bu konuyla alakalı. üstad necip fazıl konferas veriyor cezayirde. gencin birisi kalkıp soru soruyor. diyorki,; osmanlı cezayiri sömürdü bizi mahfetti emperyalist değilmiydi osmanlı.? üstadda cevap veriyor. eğer osmanlı sizi sömürseydi bu soruyu bana franszca değil türkçe sorardın. dahada bişi demem. Kolaygelsin
    ···
   tümünü göster