/i/Tespit

  1. 1.
    +45 -5
    evet beyler naho 7delikliye özenen bir ilkokulludur kanıtlıyorum demek isterdim ama o adminlerin sirayla girdigi veya otomatik ananciliga baglanmis bir sistemdir amac sozluge yeni bir hava katmak liselileri cekmektir ve herkezi ananciliga ozendirmektir.
    1hafta once yanlış hatırlamıyorsam naho ile ilgili başlık açmıştım orta uzunluktaydı ve açtığım an 5sn surmedi cevap vermesi ve açtığım başlıkla ilgi alakası yok anancılık yapmıştı.Ve ardından bu sefer tespit bölümüne açmıştım durum aynıydı naho hariç cevap veren olmadı.Bu naho ile ilgili insanların tepkisi artinca çaylak attılar evet ama ne yazıkki o 5bin başlik ve 10bin entry girene kadar silik yemeyecek.
    Bir diğer konu sirkan aslinda naho mu?
    olma ihtimali var çünkü kendi hesabina bile arada bir giriyor düşünün sayfayı yapan adam bizden az giriyor bu işte bir şey var
    bir insanin 7/24 anancılık yapabilmesi?
    daha hesabı yeni açtığı gün 500 entry girmesi?
    3sn içinde ananı gibtim zaa xd yazabilmesi?
    daha sayamadığım bir sürü şey

    okumak istemeyenler için özet;
    naho 7delikli gibi 5bin başlık 10bin entry girince silik yiyecek ve onun ardından yeni bir 7delikli doğacak nesilden nesile sürecek bu iş

    ama bir de şu var ki bir insan 7/24 anan yazabilmesi icin aylarca yillarca üstelik. işsiz olması lazım yani dunyaya böyle biri gelmemiştir daha tahminimce naho ve 7delikli bir gurup onlar degisimli yapiyor.tek açıklanabilir hipotez budur. zaten o gurupta inci adminleridir!!!

    SON
    -TESPIT BY V3L3D
    ···
   tümünü göster