/i/Resimler

cheeseeee
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +771 -121
    onca şehidimizin kanıyla çizilen, parçalanmaması için, bir bütün olarak kalması için onca gencecik, gariban yiğidi şehit verdiğimiz ve hala da vermeye devam ettiğimiz bir ülkenin bu yüce bayrağını kıçı başı açık, tek derdi çatır çutur gibişmek, bir ülke için içinde sevgi ve kaygı barındırmayan bir şahsiyetin eğlence ve ilgi çekmek amaçlı bu tür basitçe hareketler yapmasını beğenmiyor ve kınıyorum.

    kendileri gündemden haberdarlar, bu tür saçma sapan gösterişler yaparak ilgi toplamaya çalışıyorlar. ki bunun bir oyun olduğunu düşünüyorum ben de. bununla ilgili de başlık açılmış zaten. eğer doğru ise türk insanını kullanarak elin ecnebisine böyle primler veren organizatörün de anasını terminatörler gibsin.

    gerçekten bu kişinin türk'e ve türk bayrağına saygısı var mı sanıyorsunuz amk? bu fotoğrafı çektikten sonra bayrağı buruşturup çöpe atmıştır...

    bu arada eksileyen binlerin de anasını o balkonda sarkıtarak gibiyim! bayrağına, ülkesine değer veren bir insanın bir eylemi eleştirmesi çok bayağı, çok ezikçe değik mi? hani amada cerny'iniz de çooooooook fazla türkiye sevgisi var ya. gibiyim siz bu karının dıbını gibmek için ülkenizi, soyunuzu sopunuzu bile satarsınız amk!
    ···
   tümünü göster