/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 26.
    +2 -14
    Kendi kafana sık ben gavatım de bir hatunu mutlu edemedim sahip çıkamadım ona erkeklik kocalık edemedim eşi oldum ama beni sevmedi de kendi kendine düşünmen gerekenleri düşün sonra kafana sık. huur çocukluğu yapıp karına bişey yapma çomar olma. Bu söylediklerim birine sıkacaksan tabiki insan olarak yapman gereken boşanmak ve kendini düzeltmek. Sen malsan kadın ne yapsın amk
    ···
    1. 1.
      +4
      Sen ne diyorsun amina koydugumun evladı
      ···
    2. 2.
      0
      Harbi mal bu amk insalığından utan
      ···
    3. 3.
      +1
      Olm bunun kocalik gorevleriyle ne alakasi var be amk yaratigi adamin karisi dugun dans ettigi beraber pasta kesip mutluyuz fotografi verdigi kadin gitmis baska adamin gibini icine almis zevke gelmis catir cutur. Evli bir kadin kocasindan baskasini gormemeli her gun kocasini ozlemeli sevgi budur ask baglilik budur evlilikte buna baglidir. Hem gibi disarda ara hem eve gel kocam var diye gez ulan bu nasil sevgi bu nasil vicdan bi de buna canak tutuyorsun gibeyim seni!
      ···
    4. 4.
      +1 -1
      Siz malsınız amk adam olun aldatılmayın, aldatacak kişilerle evlenmeyin, kadına kocalık yapamayıp niye aldattı diye ağlamayın gibtiğimin gavatları erkeklik onurunuzu şerefinizi gibeyim. Aldattı diye kadını suçlayamazsınız.
      ···
    5. 5.
      0
      Senin ben amina koyayim
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster