/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +50 -10
    bilgisi olan panpalarım bi yardım edin hele korkuyoruz altımıza bıraktık garip şeyler oluyo. aşağıda atacağım resimlerden incelersiniz neyse uzatmadan ne olduğunu anlatıyım. Olay bu gün başıma geldi. Arkadaşlarla pikniğe gittik gelince diğer ev arkadaşım Ali pencerenin kenarında bi kağıt bulmuş bantlamışlar kare şeklinde açtık değişik tılsımlar var değişik olaylar yaşamış çocuk gözleri kan çanağı bişey olur mu ciddi olun yazın lütfen bilgisi olan yazsın napalım bu kağıdı ?

    http://imgim.com/20161015_180327.jpg

    http://imgim.com/20161015_180414.jpg

    http://imgim.com/20161015_180350.jpg

    Edit: Panpalar durum ciddiydi niye taşşağa aldınız anlamadım troll fln değil bildiğin elime aldım yani kağıdı. sorduk birilerine yaktık akarsuya bıraktık bakalım inşallah bişey olmaz .

    Edit2: kardeşim derdiniz ne anlayamıyorum gerçekten. sağolsunlar bi çok arkadaş ne olduğu konusunda yardımcı olmaya çalıştı ama bazı aklını gibtiklerim hala yok troll yok böyle şey çizilirmi daha inandırıcı çizseydin e be dıbına çatal soktuklarım pm atın istediğinizi cevaplıyım inanıp inanmamak sana kalmış çokda gibimde ben ne yaşadığımı gayet iyi biliyorum bi anlık korkuyla burda yardım istedim sonra gittim bilen birilerine danıştım. garip olaylar yaşadım dedim derine inipde anlatmadım bişey kimse korkmasın diye. yoksa zütünden hikaye uydurup burda korkudan sıçırtmak kolay durum ciddi dedik hala daha anlamayan andavallar var. yardım etmeye çalışan pm atan kardeşlerime ayrıca teşekkür ederim beyler iyiki varsınız.
    ···
   tümünü göster