/i/Tespit

  1. 1.
    +18 -36
    Das Armageddon Kommt (D.A.K)
    Türkçe: Mahşer Geliyor
    Büyük Armegedon Savaşı 1871 de Albert Pike tarafından duyuruldu.
    Albert Pike daha önce de 1. ve 2. Dünya savaşlarını ve savaşlardan sonra neler olacağını söylemişti ve tam da öyle oldu.
    Armegedon Savaşı dinimizce Mehdi ve Deccal arasında çıkan savaştır. Bilmeyenler için Mehdi Allah'ın tarafında ve adalet için savaşan bir tür melektir. Deccal ise bildiğimiz Şeytan. Dinimizde bu savaş saten belirtilmişti fakat tarihi hiçbir yerde verilmedi. Ta ki bu tür resimlerin aniden ortaya çıkmasından sonra. Resimde Nazi amblemi suratları kanlı ve ellerinde 16.10.16 yazılı kağıt var. Bu tarih yarın geliyor. Teorilere göre 3. Dünya savaşı çıkacaktır bu teori nerden geldi diye soracak olursanız Albert Pike Armegedon savaşının 3. Dünya savaşı olduğunu söylemişti. Birkaç soru aklı karıştırıyor neden tepelerinde Nazi amblemi var? Bütün bu olanların gerçek olup olmadığını yarın anlayacağız. Ve eğer birşey olursa kafamızdaki soru işaretleri saten yerini bulacak. Küçük bir ihtimalde olsa bir şey olmasına karşın önleminizi alın sabah silah sesleriyle uyandığınızda herhangi bir hazırlığınız yokken kendinizi bulursanız sıkıntı yaşayabilirsiniz.

    Edit 1: Beyler inanmıyorsunuz ama şu an musula amerika ve fransa harekat başlattı. Savaş kapıda.

    ÖNEMLi EDiT : Çalmış diyenler var. Ben kimsenin hakkına girip çalmadım. Adamın başlık açtığını bile görmedim. Buradan o arkadaşa sesleniyorum kusuruma bakmasın. Haberim yoktu bu başlığın açıldığından.
    ···
   tümünü göster