/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +222 -26
    Bugün bir haber aldim hayatim alt üst oldu beyler çok kötü hissediyorum. Allah icin bir akil gösterin katil olcam.

    Bundan 3 sene önce ben lise sondayken sevgidigim bir kiz vardi. Kiza agib olmustum kizla muhabbetim de vardi. Bir de can kardesim dedigim ahmet. Ben ahmete araci olmasini kizdan hoslandigimi soylemesini istemistim. O zaman da ahmet bana kiz senle ilgilenmiyor erdemi seviyormus demisti. Meger olay öyle degilmis. Erdem de okulun piciydi o ara.

    Ben gercekleri kizla facebooktan konusunca ögrendim. Ahmet aslinda kiza hic öyle birsey dememis. Kiz da benden ilgi gormeyince erdem kizi kafalamis. Bi gece kiza icirip bozmuș kızı. Bir de videoya cekmis. Kiz ayrilmak isteyince de babasina göstermekle tehdit etmis. Kizin babasi çok tutucuydu beyler. Kizla bu sekilde bi kac kere daha birlikte olmus.

    Erdem pici sözünde durmayip videoyu babasina izletmis. Babasi kizi öldürecekken zar zor almislar babasinin elinden. Dogudaki köylü 50 yasinda herifin birini vermisler kizi. Kizin cocugu olmus beyler. Kapanmis felan. Fotograflarini gördüm. Agladim lan bilgisayarin basinda saatlerce agladim.

    Kiz aslinda beni seviyormus o ara beyler. Yani ahmet soylese kizla belki evlilik hazirliklari yapacaktim lan . Kiz suan doguda o mutsuz ben mutsuz. Ahmeti aradim. Neden dedim. Bisey demedi agladi beyler ben de agladim aminakoyim. Napayim lan sana dedim. Hakkini helal et dedi. Bogazim dugumlendi beyler bisey diyemedim.

    Suan cok kotuyum. Erdem denen huur cocugu ankarada suan. Ben de ankaradayim. Ben buna birsey yapmazsam kudururum beyler. Öldürecem katil olacam. Nolur bir yol yordam gösterin. Kurbaniniz olayim ne yapayim beyler . Agliyorum lan suan bildigin agliyorum. Gebertecem o iti. Silah alacak param yok. Yok mu silah verecek bir panpam. Acil beyler lütfen...
    ···
   tümünü göster