/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +188 -7
    Beyler geçen hafta, haftanın 6 günü çalışan biri olarak deliksiz biçimde uyuyup uykumu almış musmutlu bir pazar sabahına uyanmıştım 5-10 dakika daha yatak keyfi yaptıktan sonra kahvaltımı hazırladım dedim ki kahvaltıyı balkonda yapayım üstünede bir sigara yakarım ohh deyme keyfime.

    Neyse kahvaltımı hazırladım tepsiye güzelce yerleştirdim cebime sigaramı aldım sabah serinliğinin vereceği keyfi hayal ederek balkona doğru yol aldım.

    Elimdeki tepsiyle zar zor kapıyı açtıktan sonra Dünyamı başıma yıkan pazar günümü zehir eden o ilk adımımı balkona atmamla elimde özenerek hazırladığım kahvaltı tepsimle tak dolu balkon zeminine kapaklandım.

    (Evet evet bildiğin tak sulu sulu ihsal taku) Bu bir kabus olmalıydı dıbına koyim balkonda takun ne işi vardı

    Olayın şokunu atlattıktan sonra üstüm başım taka bulanmış vaziyette, öfkeyle ayağa kalkıp balkonu inceledim huur evladının biri iki kat bim poşetine sıçıp bizim balkona atmış tak dolu poşet zemine çarpınca (ihsal taku) bütün balkona saçılmış.

    Sinirimden deliye döndüm anasına bacısına avazım çıktığı kadar bağarıp sövdüm 5 dakika kadar mahalle benim küfürlerimle yankılandı. taku atan huur çocuğunun kulakları bir asır çınlar artık.

    O huur çocuğunu bulursam ağzına huniyle sıçmazsam adam değilim.

    Özet: başlığı oku

    Buda böyle taklu bir anımdır
    ···
   tümünü göster