/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +68 -28
    Bu entry altında bahsedilen konu "dünya savaşı" ihtimali sabitlenerek "fixed" yazılmıştır. All effect to be fixed. Sadece Birebir siyasi ilişkiler baz alınmıştır toplu şey yok.

    Diyelim ki Musula girdik ülkemize 2 yeni şehir eklenecek minimum -> Kerkük Musul- Irakla ilişkiler -150 olacak, ee musula girdik ama bizim bi hevesimiz vardı misaki milli gaza geldik batuma girdik gürcistanı annex yaptık komple kapadık orayı yada tek şehir aldık-> min effect georgia=ilişkiler -150

    Şimdi böyle bırakmamak lazım hemen asker basıp gemi üretip 12 ada ve yunana doğru sefere hazırlanmalıyız. EE hedefimiz var pekekentler one öle yarımmı bırakıcaz ? Uzun süren bir savaşın sonucu effectler---> Taselya Türkiyeye geçti, 12 ada bizim oldu-> ülkede üretimde sıkıntı para kaynaklar tükeniyor-> ilişkiler= Yunanistan -150, NATO -50(Natonun bize savaş ilan etmesi ihtimali 0 lanmıştır)

    manpowerımız düştü kaynak sıkıntısı var petrol şuan için yetsede uzun vadede tüm ülkeyi karşılayacak gibi değil. Doğum oranları düşerken dış göç artıyor. Akdeniz ve ortadoğuda daha petrol var şimdi onlar lazım bize bide kıbrıs zaten yarım mı kalacak one öyle amk? tek birşey olsun oda bizim olsun ver elini kıbrıs... ->> annexed cyprus-> escalation in the world %61 oldu..

    Ulusal birlik %25 e geriledi ekonomimiz dalgalı petrol efecti bizim marjinal karımızı artırsada ülkede talep savaştan dolayı fazla arz karşılanamıyor..





    durum kötü




    Dış ticaretin artması lazım. Askeri malzeme üretimi ve askeri ihtiyaçları kısmak istiyoruz ama çevremizde ilişkilerimiz kötü..hindistan gibi ülkelerden kaynak ticareti yapmamız lazım karşılığında uygun fiyatlı petrol satışına onay verdik.

    Meclis tam anlamıyla çalışmıyor ülke sürekli bir tetik halinde derken aklımıza suriye geliyor orasıda bize aitti amk misaki milliyi yaptık ee kalalım mı hep böyle ama? Sonuçta dedelerimiz kanlarıyla aldı oraları hoaydaaa suriyeye-> lübnan ürdün arabistan gibi ülkelere yeni sınır...

    Eee huur çocukları hazır ordu var şanlı ordu naralarıyla bi huur çocuğu israil vardı bizim filistinli çocuklara karışıyordu hoayda orayada bide ermeni dölleri var unutmamak lazım azeri kardeşlerimize karışıyolar...





    durum bu uzun dönemde




    haritada biryerler ekgib aa doğru huur çocuğu rusya kazak kırgız dostlarımıza karşıyordu bide onlarda türk bide çinliler var uygurlara karışıyolar ee libya falan müslümanlar olum amerikada kızıl derililer vardı avusturyada aborjinler hemen tank üretmeliyiz nükleere geçmeliyiz olmuyor böyle..
    ···
   tümünü göster