/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +47 -15
    Geçen Perşembe akşamı ani kalp ağrım nedeniyle hastaneye gittim. Hemen sıra numaramı alıp, hastanenin 3. Katındaki kalp cerrahi odasına gitmek için asansörün önünde beklemeye başladım. Yanımda da hastanenin tıbbi atık bölümünde görevli, turuncu tulumlu, sırtında kocaman tıbbi atık yazan tombul bir amca vardı. O sıra stajyer oldukları belli hemşire grubu geldi. içlerinden bir tanesi; "Ayyy tipe bak, valla tam bir tıbbi atık." diyerek laf atan yapay zekalı huurya dönüp ve bunun şişman olduğunu görünce; "Yük asansörü öbür tarafta, burada boşuna bekleme." Diyerek lafı çarptım suratına. Bu huur "Ben artık hemşirelik yapamam tıbbi atığım beni de alın" demesiyle, bunu kamyona atıp zütürürler. Tombul amcanın ellerinden öpüp yoluma devam ettim.

    Bu da böyle bir anımdır.

    Edit: Yalan diyenler olmuş dur bi güleyimde gönülleri kalmasın. hahaha

    Edit2: Şuku atanlar adamdır da bu cugu atanlardan şüpheliyim. Lan hanginizin sevgilisiydi itiraf edin.

    Edit3: Trende girdik, teşekkürü bir borç bilir bu cugu atanlardan hangisi şişmanın sevgilisi itiraf etsin bir şey dicem.

    Önemli edit: Akşam ki rahatsızlığımdan dolayı hastaneye sabah gittim açıklama hatasını farkedip ebemin dıbına koyduğu için bir teşekkür de bu panpama.

    Önemli edit2: Fotoğraf seçimim, bazı hatunların eline sigarayı çok yakıştırmamdan kaynaklı.

    Meraklı edit: Bu cugu sahiplerinden hangisi şişmanın sevgilisi deyiverin gari, yoksa hepiniz bir olup danaya mı giriyonuz?
    ···
   tümünü göster