/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +830 -80
    Annem ve babam trafik kazasında öleli tam 3 yıl oluyordu. O zamanlar 12 yaşındaydım ve amcamlarda kalıyordum. Zamanımı okulda ve top peşinde harcıyordum. ilçemizin futbol takımı seçmeleri vardı ve ben katılmak istiyordum. Bunu amcama söylediğimde izin vermişti.

    Seçmelere 20 gün vardı. Ve ben çok heyecanlıydım sürekli top peşinde koşuyordum. Okuldan çıkar çıkmaz top oynamaya gidiyor akşama kadar top oynuyordum. Amcam ve diğer büyüklerim seçmeleri kazanacağıma inanıyorlardı. Ama ben yine de korkuyor ve heyecanlanıyordum. 20 gün adeta memurun bayram tatili gibi hızlı geçmişti. Seçmelere katılacağım gün gelmişti ve seçmelerin yapılacağı yere gittik. Amcam sakin olmam gerektiğini söyledi. Ve sıraya geçip sıramı beklemeye başladım.

    Bir halı sahaya parkur kurmuşlardı. Sıra bana geldiğinde parkurun başlangıç noktasına geçtim. Düdük çaldığı anda en iyi bildiğim şeyi yaptım. Topu engellerin arasından geçirerek ilerledim ve kaleye şutumu çektim. Kısa bir mesafe olmasına rağmen heyecandan kalbim deli gibi atıyordu ve nefes nefese kalmıştım.

    Bizi seçecek olan antrenöre dönüp baktığımda ise bana bakarak gülümsediğini gördüm ve sevindim. Ancak bu gülümseme hayatımı alt üst edecekti bunu bilmiyordum.

    BEYLER FUTBOL , ŞiKE VE AŞK OLAN BiR HiKAYE DiNLEMEK iSTERSENiZ ANLATACAĞIM.

    Edit: Şukuyu basında üstlere tırmanalım okuyanımız artsın panpalar.

    Edit: Dinleyen panpalarıma teşekkürü borç bilirim. Tek isteğim trendde yükselerek daha çok panpama keyifli ve heyecanlı bir hikaye dinletmek.

    Edit: ilginize teşekkürler panpalar. Trendde iyiyiz maşallah. Ama biraz yüklenirseniz yükselme şansımız var gibi. Elleriniz dert görmesin

    Editeyşın: panpalar cidden sağolun hızlı yazmaya çalışıyorum. Trendde yükselmek için birazcık yardım lütfen.

    Edit: trendde zirvedeyiz panpalar çok teşekkür ediyor editi uzatmadan hikayeyi seri yazmaya dönüyorum.

    Gururlu edit: madem futbol üzerine yazıyoruz. Tebrikler Beşiktaş ve Beşiktaşlı kardeşlerim
    ···
   tümünü göster