/i/Tespit

  1. 1.
    +7
    'bolgo oçoroklo ontrylorin sozloğo sokoco yopmoso

    bundan mütevellit sözlüğü sirk sanacak yavrucaklar, deme öyle.

    ya ne yapsaydı insanlar? hapishane kaçkınları gibi sabahtan akşama kadar uçkurları hakkında hikayeler mi yazsınlar? hem
    sözlük'' kelimesinin anlamı nedir? sözlük nedir, ne için kullanılır? anlamları açıklamak, tanımlamak ve bilgi vermek için kullanılır.

    halihazırda eski bir sözlük var diye burayı boş mu bırakalım? ee ne değeri olacak o zaman buranın? burası nasıl gelişecek? buranın bir yazarı olarak bunu yazabilmen bile oldukça absürt. burada ne yapalım peki? altın günü mü yapalım kendi aramızda? kek, kısır sever misin? yanına da soğuk su ister misin?

    bilgi içerikli entryler her sözlüğün olduğu gibi bu sözlüğünde bir parçası, beğenmeyen okumaz orası ayrı. ama yazanlara da laf ettirmem. bugün google'da bir şey arattım mesela, ekşide hakkında başlık açılmamış ama burada vardı. a demek ki diğer sözlüklerde kusursuz değilmiş ve bilgi her yerde karşımıza çıkabilirmiş.

    bu tarz başlıklar ancak insanların yazma şevkini kırıyor, başka da bir işe yaramıyor. ben detaylı tanım içeren, bilgi veren yazıları ve yazarları çok seviyorum. severek de okuyorum. hep yazsınlar bizde okuyalım. ha, her gördüğüm yerde de artılarını yapıştırıyorum, yarasın!
    ···
   tümünü göster