/i/Tespit

  1. 1.
    +1
    Arkadaşlar öncelikle yazılanlar teori olmaktan çıkmıştır artık biraz uzun okumanızı tavsiye ederim.
    Şimdiden haberlerde bahsi başladı "Dizi 1 sezonluk" diye. Ay Yapım malını çok iyi pazarlıyor. Altın yumurtlayan dizi bir sezon da kesilir mi? Ay Yapım Ezel dizisinde de aynısını yaptı. "Ezel bir sezonluk" dediler. ilk sezon da Ezel intikdıbını aldı. 2. sezon da Haluk Bilginer, Kenan Birkan rolünde Dayı ile baya kapıştılar. Gençlik yılları bile diziye baya renk kattı. içerde dizisinde Celal ile Müdür arasındaki hikayeyi de aynı. Dayı + Ezel = Müdür + Sarp eder Kenan Birkan + Cengiz =Celal +Mert eder Bu dizi iki sezonluk. Bu dizi Ezel dizisini geçecektir. Ezel den daha başarılı bir dizi olacaktır.
    Dip not: Celal Sarp'ın içerde olduğunu Müdür de Mert'in içeri de olduğunu biliyor. Müdür ve Celal iki sıkı dostur para için herşeyi yaparlar ve bunları da Sarp ve Mert kardeşler durdurup intikdıbını alacaklar. Kardeşlerden biri de ölecek.
    iyi polis kötü polis olayı. Müdür mafyanın polis teşkilatındaki içerdeki adamı. Bu güne kadar Celal'in tutuklanamaması içerdeki Müdürün sayesindedir. Operasyondaki tüm delilleri yok ediyor. Al sana bir bomba daha... Sarp'ın babasıda polisti. Celal'in içerisine kadar sızmıştı. O zaman devresi olan müdüre çok güvenmişti. Celal ve Müdür Sarp'ın babasına oyun oynayarak hapse artırmıştır. 1. bölümdeki sahneyi hatırla Sarp küçükken cezaevine babasını ziyarete gider. Babası tersler Sarp oyuncak kamyonu yere çarpar. O oyuncak kamyonu dikkat hala her bölümde gösteriliyor. Sarp annesi ile tartışırken annesi O'na "Baban gibi konuşuyorsun" diyor. Dikkat Sarp annesi için neden böyle konuşuyor? Bunun cevabını bulabilirsen Babasının da annesi ile böyle konuştuğunu anlarsın. Yani ikisi de polis.

    _Alıntı
    ···
   tümünü göster