/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 26.
    +14 -5
    Oğlum ömür boyu pişman olcaksın. Kafasına poşet geçirsen bile gibilmez karı yüzünü bir kere gördükten sonra

    Keşke güzel doğsaymoş ama olmamış amk adaletsiz dünya yapacak bir şey yok git başka kız bul yada hiç evlenme daha iyi kafan rahat olur en azından.

    Yarın bir gün çocuğun tipsiz olursa şefkat göstermezsin amk çocuğa yazık hayata küser. Ya orta güzek birini vul yada evlenme
    ···
    1. 1.
      -2
      Hayat şartları dıbına koyim
      ···
    2. 2.
      0
      @1 panpa begenmedıysen evlenme sacmalama amk yazık gunah sana
      ···
    3. 3.
      0
      Önemli olan güzeli sevmek değil sevdiğini güzel görmektir.
      ···
    4. 4.
      +1
      Helal et: Sakın yapma böyle bir şey. Yıllarını çöpe atarsın. Önemli olan güzel-çirkin değil, senin istediğin kız olması. Bak, bu istemediğin bir mekana gitmek gibi değil, orada 1 saat durur çıkarsın. Ama burada, durum müebbet hapis. E boşanırız dersin, boşanmak öyle kolay iş değil. Sen haklı bir sebebin olmadan boşanma davası açarsan kız da ben boşanmak istemiyorum derse yannan gibi kalırsın. Vicdan azabı falan da yapma. Tamam annendir, üzerinde çok emeği ve hakkı var ama çok büyük ayıbı var. "Hakkımı helal etmem" ne demek lan. Bir annenin görevi yaptığı eseri sonuna kadar korumaktır. Hakkımı helal etmek demek keşke hiç doğmasaydın demekle aşağı yukarı aynı şey. Seni bu hayatta desteklemiyorum demek.

      Şu hayatın tadını çıkar demiyorum, o öyle herkese bahşedilen bir yetenek değil. Ama sana intiharı düşündürecek şeyleri de yapma.
      ···
    5. 5.
      0
      Amalbaba verecegin tavsiyeyi gibim
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster