/i/Tespit

  1. 1.
    +772 -156
    1. Alpha erkeği değilsiniz.

    Lisedeki sınıfın reisini hatırlayın, ne kadar çok kız kaldırdı değil mi? Çünkü reis reis diye onun çevresinde dolandınız, onu hep öncünüz olarak tuttunuz. Kızlar her zaman sözü geçen, önde duran, kendilerini koruyabilecek kapasitede erkeklerden hoşlanırlar. Bu bir içgüdüdür. Gidin Alpha Köpeklerini araştırın.

    2. Utangaç birer zütoğlanısınız.

    Hoşlandığınız kız özel bir üretim değil. Siz kendi hayatınızın başrolüyken, bu rolü başkasına paslamanız, onun karşısında ne kadar aciz olduğunuzu gösterecektir. Hayatınızda siz önemlisiniz. Ve karşıdaki sadece bir figüran. Utanacak bir şey yok. Olursa olur, olmazsa zaten hiç olmamıştı. Yani kaybedecek şeyiniz bu oranda sıfırdır.

    3. Hoşlandığınız kız için her şeyinizi verebilecek kadar saftirik birer huur çocuğusunuz.

    Kızların huyudur. Eğer bir kıza onun her zor anında yanında olacağınızı ayıktırırsanız, her zor anında size koşacaktır. Doğru. Fakat onun aklına bu şekilde sadece zora sıkıştımı geleceksiniz. Arada hayır demeyi öğrenmelisiniz. Ders notlarına mı ihtiyacı oluyor? Sizde yok ki. Bilgisayarı mı çöküyor sürekli? Siz Mr. Robot değilsiniz. Sadece bir şey isteyeceği zaman mı size yazıyor? gibtirsin gitsin kaltak.

    4. Kendinizi hep ikinci plana atıyorsunuz.

    Hayatınızın merkezine kendinizi koymayı öğrenin. Siz ilk plandasınız. Dünyada yaklaşık 5 milyar kadın var. Ama bu hayata siz bir kere geliyorsunuz. Hayatınızı 5 milyarda 1 kadın için yoketmeyin.

    5. Özgüven düşüklüğünüz var.

    Asosyalsiniz belki, kilolu veya zayıf. Düzeltilemeyecek şeyler mi bunlar? Kafanıza yazın, neyim ekgib diye ve onu düzeltmeye çalışın. O kadar da aciz birer huur evladı değilsinizdir.

    6. Hayatın merkezinde siz varsınız bunu hala kavrayamıyorsunuz.

    Aileniz sizin için yaşıyor, siz başkası için. Tam bir huur çocuğusunuz. Ailenize bunu yapmayın.

    7. Her gördüğünüz kıza aşık olan birer aptalsınız.

    Bu tecrübesizlikten gelir. Bir süre sonra kendi kriterlerinizi koymaya başlayacaksınız ve artık gerçekten de sevgili olabilecek kızları seçebilmeye başlayacaksınız. Herkes size göre değil. Dikkat edin hayatınız gibilmesin.

    8. Asosyalsiniz.

    Az dışarı çıkın. Bu maddeye yazılabilecek pek bir şey yok. Kendinizi o aptal oyunlara kaptırmayın. Çünkü size katacağı 1 gibim bir şeyleri yok.

    9. Bir kızla karşı karşıya gelince konuşacak hiçbir şeyiniz yok.

    Az kendinizi geliştirin. Bilgisayarda oyun oynayacağınız vakti gidin makale okumakla geçirin. Zor bir şey değil. Hadi kitap okumuyorsunuz anladık, forumlarda takılın, pdf arşivlerine bakın, bilimsel ne kadar bilgi varsa hepsini teker teker okuyun. Bu aynı zamanda sizin dünyaya bakışınızı da değiştirecektir. Olaylara yorumunuzu da.

    10. Davul bile dengi denginedir, bunu artık kabullenmelisiniz.

    Sizinle birlikte olmak isteyen her kıza kendinizi açmayın. Davul bile dengi denginedir. Ama bu kıyaslamayı yapmak için biraz görüp geçirmek gerekir. Yani acı çekmeniz, size geçirmeleri gerekir. Sonra anlayacaksınız ki sevgili işi her kızla olacak iş değildir.

    11. Kızlara iyi davranınca değil, akıllarında kalınca yer edersiniz, bundan bir habersiniz.

    Size bir şey soran, bir şey isteyen her kıza güler yüzlü olmayın. Zaten erkeklerin çoğu böyle yapıyor ve onlar zaten sürekli güler yüzlerle karşılaşıyorlar. Çünkü her erkek her kızın onlara yazdığını düşünür. Hayır beyler her kız size yazmıyor dıbına koyim bunu bi kafanıza sokun. Bir kızın aklında yer edebilmek istiyorsanız, onlara her istediğini verebilecek pozisyonda durmayın. Gerekirse sadece "Yoo" diyin. Bazen ise "Sanane" diyip tersleyebilirsiniz. Arada bir de muhabbete göre "Başkasına sor" da diyebilirsiniz. Aranızdaki muhabbetin ne kadar değiştiğini göreceksiniz.

    12. Kız arkadaşlarınızı arada bir bir yere davet etmekten çekinmeyin.

    Sonuçta sevgili olabilmek için ilk başta arkadaş olabilmek gerekiyor. Kötü bir şey yapmıyorsunuz. Bir kıza "Kahve içelim mi?" demek küfür etmek değildir beyler. Bunda çekinilcek bir şey yok. Ne tokat yersiniz, ne küfür yersiniz. En fazla size der ki "Bugün işim var." belki doğru belki yalan. Ama bu cevapta kötü algılanmamalı. Bu iş zorlama iş değil, gönül işidir.

    Hadi eyvallah.
    ···
   tümünü göster