/i/Nostalji

eski değil eskiyemeyen konular
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +19 -1
    En başta ikinci nesil: ziyaretleri yapmış asıl nesildir, sözlüğü sözlük yaptıktan sonra 2012 gibi sözlükten elini ayağını çekmiş nesildir, bir şey oldu gitti bu adamlar. Şimdi neredeler acaba lan?

    Birinci nesil: Alayı ekşide. Zaten ekşiden buraya gelmişlerdi çoğu, hesaplarını nesli sebebiyle ergen binlere sattılar hep. yazanı da pek yok.

    üçüküncü nesil: Son inci sözlük nesli. Bunların zamanında bir tak yaptığını görmedim, sözlüğü okurken de hiç sevmezdim bunları, sözlüğün adı duyuldu diye gelenlerlerden oluştu çoğunlukla. Bu neslin özeti sözlük admini namiktır.

    dötüncü nesil: En yavşak nesil. Yazar alımları kısa bir süreliğine açıldı bunlar geldi sonra tekrardan kapandı. bu yavşaklarda parayla hesaplarını sattı hep sonradan.

    analtıncı nesil: çok nadir karşınıza çıkar çünkü 2012den sonra yazıp bıraktı alayı.

    yemişinci- ciksinci nesil: Bunlar sözlüğün yazar alımının her daim açık olduğu döneme yakın denk geldiler, döneminde yazdılar lakin dokununcu nesil geldikten kısa bir süre sonra kayboldular. Çünkü dokununcu nesille yazar alımı tamamen açıldı adminler delirdi ve sözlükte bayağı yazarı sildiler. işte tam o kaos döneminde bu nesiller kaçtı gitti.

    dokununcu nesil: Çok nadir olmasalar da hala varlar. Eski tasarımı, ilk önüncü nesillerle beraber gören son nesil kendileri. -ilk önüncü nesiller 31 mayıs 2014te alındı-
    ···
   tümünü göster