/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 26.
    +29 -1
    Neyse girdik oturduk birer bira istedi. Konuşmaya başladı bak şimdi içeridekilere dedi hepsi potansiyel kıyafet olarak üstünde 2000 lira taşıyor. Benim gibi. insanlar kıyafete fazla önem verir. Önemli olan bunlar için karakter değil paradır. Bunlardan adam olmaz. Sen en fazla 250 lira taşıyorsun kıyafet olarak seni kuzenim diye tanıtmamın nedeni dalga geçip canını sıksınlar istemedim dedi.

    Bak abim hayatta hiçbirşey bir insandan daha değerli değildir. Hele iyi bir insandan asla. Hele köpeği ölen bir insanın ağlaması var ya işte o insan temizdir dedi. Noluyor lan dedim Zeusu hiç anlatmadım ki?

    Nereden biliyorsun abi dedim. E hep o sahile gelirim köpeğinle çoçuk gibi oynuyordun hele bir ara köpeğine biri tekme atmaya kalktı diye iki katın adama sataşmanı görmüştüm. Seviyorsun baya dedi. 6 aydır o köpeksiz nadir gelirsin o sahile tabi seni takip etmiyorum ben hep giderim kafa dinlemeye seni arada sırada görüyordum ama hiç köpeksiz gelmedin dedi. Yani ben göremedim. Köpek yanında değildi habire sigara içiyordun hele diğer köpeklere bakışın bile garipti.

    Sandığından fazlasın sen. O sahilde her gün seni kesen ama senin görmediğin bir çok kız sayarım dikkatimi bu yüzden çektin. Etrafına dikkat etmiyorsun iç dünyana kapanmışsın bana benziyorsun dedi.

    Ulan sanki hiç olmayan abimdi ağlayasım geldi lan bir kişinin ilk defa bana böyle yaklaştığını, beni önemseyip tanımak istediğini gördüm herkes havadan sudan dostluklar kurarken benle o tamamıyla her düşünceme kadar beni tanımaya çalışıyordu üstelik para mara yaş önemli değildi onun için bunları da sonradan öğrendim
    ···
   tümünü göster