/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 76.
    +28
    Neyse çıktık melisa ile shifte gidelim dedi. iyi tamam dedim adam gibi yürüyorduk. Koluma girdi amk kaşarı hoşuma da gitti. Aklımda bir prezervatif alıp şunu pansiyonda gibsem falan diye düşünceler var ama olmaz dedim. ilk istediğim kişi özel olsun diyordum.

    Neyse geçtik işte cafeye. Oturduk bir kahveye 6 lira verdik aklım çıktı. Ben bu hayata alışamam sanırım diyordum kafamda. Neyse biraz muhabbet ettik bu konuyu sevgili muhabbetine getirdi. Biraz konuştuk ettik. Ya dedi bir daha düşündüm de dışarıda para harcıyacağımıza gidelim bizim eve birşeyler alalım film falan izleyelim hem yemekte yaparız beraber dedi. Fena mı eğleniriz dedi. Bide gülümseme koydu yüzüne Allah var güzel kızdı. Ulan düşündüm prezervatif yok bir şey olmaz dedim.

    gibmek istiyordum evet ama bu kızı değil. Ama ilkim oldu. Neyse gittik migrosa girdik bir şeyler aldı bu. Prezervatif bölümüne geldik gülümsedi.
    Nasıl bir kaşarsın amk diyesim geldi. Ama ben sonradan anladım beni kasada dışarı yolladı o ara almış prezervatifi her duruma önemli alıp illa gibtircek kendini.
    ···
   tümünü göster