/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +35 -7
    Olayın geçtiği yeri gömü hala çıkarılamadığı için buraya yazmayacağım.

    Bu işlerle ilgilenen kişi Bizim sülalemizde Emekli polis olan Dedemdir. Dedem ömrü boyunca gömü uğrunda koşmuş sigarası alkolü ekgib olmayan ve 5 tane torunu olan bir adamdır. Tek iyi geçindiği torunu benim çünkü yaptığı taşşak muhabbetlerine aynı samimiyetle sadece ben cevap veriyordum.

    O zamanlar lise 3 de olan bir panpanızdım okullar kapanmış ve yazlığa gitmiştik. Yazlık ortamı güzeldi kızlar havuz deniz azıcık da gitar çalmayı biliyordum herşey çok güzel gidiyordu ta ki dedemin yazlığa beni ziyaret etmek için gelmesine kadar.

    Sahilde demlenirken evimizin önüne lüks bir arabanın yanaştığını gördüm bu araba babamın olamazdı çünkü o 8-5 arası işe gidip gelen ve gümrükde çalışan bir memurdu ayrıca cimri herifin tekidir diyip yanımdakilerden müsade isteyerek kalktım. Arabanın yanına giderken aşağı inenin dedem olduğunu gördüm. dönüp bana baktı ve :
    (D: dedem, B: ben )

    D: nabıyon la avradını gibtiğim
    B: iyi napıyım sahilde oturuyodum sen napıyosun
    D: seninle konuşacaklarım var gibtir et şimdi sahili gel yukarı çıkalım
    B: hadi çıkalım bari (sessizce) amk acaba yine ne diyecekse
    D: bi kerede söylenme gavat yürü.

    Yazlık kendisinin olduğundan bu kadar rahat davranıyordu. Ama babacan adamdı kendisi yazlıktaki herkesin maddi durumu bizden iyiydi buna rağmen dedemin sayesinde en çok harçlıkla dışarda dolaşan genç bendim o sıralar. Dedemin peşinden gittim ve babama ufak bir selam verdikten sonra üst kattaki odama geçtim üst kat sadece bana aitti dedem çatı katındaki tek odayı bana vermişti ve anahtarı sadece onda ve bende vardı. Yazlığın alt katında ise her ay bir kardeş gelip kalıyordu. Babamlar 3 kardeş olduğu için hiçbir problem çıkmıyordu. Odaya geçtik dedem bir tane sigara istedi benden ve cebinden çıkardığı zippo çakmakla sigarasını yakarak konuşmaya başladı :
    ···
   tümünü göster