/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 176.
    +30
    Neyse oturduk konuşmaya ara verdi biraz ağladı. Sonra yüzünü falan yıkadı. Bende ona bakıp itiraf etmek gerekirse ilkte fiziğin için neler düşündüm buraya ne hayallerle geldim bi bilsen dedim. Ama şimdi kendimden utanıyorum.

    insanız dimi sonuçta içimize işlemiş pislik dedim balkona çıkıp sigara yaktım. ikinci kattaydık. Neyse yanıma gelip oturdu. En azından sonradan önem vermeye başladın insan olduğumu fark ettin dedi.

    Gelde ağlama amk. Duygusal adamım biraz ağlamaya başladım. Bana bakıp temiz birisin merak etme dedi. Ben gidiyim artık istersen dedim. Sonra dizlerimin üstüne çöküp gözlerinin altında kalmış birazcık yaşı sildim sen hepimizden temizsin meleğim dedim alnından öptüm. Sonra da kalktım kalkarken alp diyip elimden tuttu.

    Ona döndüğümde dudağıma yapıştı pek iyi öpüşmüyordu bıraktığında bu sefer ben öptüm sonra gülümseyip yarın görüşürüz bitanem dedim. Beni yine tuttu beraber uyusak olmaz mı dedi çoçuk gibi. Ulan o kadar tatlıydı ki babamdan yiyeceğim azarı gibtir ettim. Bana bir kaç pijama versede sonunda olmuyor diyip takserla yattım.

    Beni boynumdan öpüp kafasını göğsüme koydu. Biraz geçince uyudu ben ise sabaha kadar onu düşündüm. Temizdi kanadı kırılmış bir melek gibiydi. Ama işte hala yaşadıklarıma inanmıyordum yanımda bir melek yatıyordu.
    ···
    1. 1.
      +26
      gibilmiş bir melek...
      ···
    2. 2.
      +3
      aradan 79 gün geçmiş ama şuku atmadan geçemedim. gibilmiş melek eheheuheh ipne senii.
      ···
   tümünü göster