/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    -1
    beyler olay dün akşam gerçekleşti. çekirdeğimi alıp parka gitmiştim az kafa dinleyecektim. kavşağın köşesinde park. kavşağın ortasında 5-6 suriyeli çocuk bağırışıyordu. oturdum parka başladım çitlemeye bir dakika sonra bir suriyeli solumda gözüktü.

    çocuk: selamın aleyküm.
    ben: aleyküm selam buyur ?
    çocuk: abi sen bizim paramızı çalacak ?
    ben: hayır kardeşim. hadi işine.
    ç: abi neden çalacan paramızı ?
    ben: kardeşim çalmayacam paranı falan git işine.

    (ikinci bir kişi gelmişti.)

    ç: abi neden çalacan ?
    b: kim diyor çalacam diye ?
    ç: bak şunlar (işaret ederek).

    burada bir tırstım beyler. sıkıştırıp dövecekler sandım. dıbına koyayım para da yok. elim isveç çakıma gitti. yavaş yavaş kafamı çevirdim. anasını gibeyim iki kişi de sağda belirdi. ortada sıkışmış gibi hissettim.

    b: kardeşim çalmayacam paranızı hadi işinize.

    bunu dediğim anda hepsi taş almış yerden onları çıkardı. taşlar kafam kadar amk. tırsma zirvede zaten benim. o an hızlıca bıçak çektim.

    ç: bıçağı indir.
    b: bak başın belaya girer bırakın o taşları paranızı da çalmayacam gibtirin gidin. para vermek istiyorum sigara alacak param yok.

    içlerinden biri bu o değil dedi ve dağıldılar.

    2 dakika sonra geldi hepsi. bir özür diliyorlar. sigara almış ufaklık herkese ikram etti, paketi bana hediye etmek istediler reddettim. gerek yok ben sonra alırım dedim. anlattılar meğersem benim gibi iri yarı bir adam bunları dövüp paralarını alıyormuş. polis bir şey yapmıyormuş. kampları neden terk ettiniz dedim. kamplar hapis gibi dediler az yemek veriyorlarmış doğru düzgün insan yüzü göremiyormuşsun sigara zaten yok. oradan ankaraya gelmişler yürüyerek. içim parçalandı amk. yalan diyemiyorum çocuğun ayağında ayakkabı yok. çıplak ayak geziyorlar. suriyelilere kötü davranmayalım beyler. kontrolsüz bir şekilde alınıp bu hallere gelmesinden ben de şikayetçiyim ama karşılarında iyi davranalım.

    özet: özet falan yok okuyun amk.
    ···
   tümünü göster