/i/Tespit

  1. 1.
    +7
    Son zamanlarda herkesin agzinda olan bir laf var. Agzin laf yapiyorsa yakigibli olmana gerek yok diyorlar. Dogrudur fakat kismen dogrudur. Agiz laf yapan adam da yakigibli adam da sevgili bulur. Ama bunlarin tabiki farklari vardir.

    Örnegin agzi laf yapan adam güzel kiz düsürdügü zaman kizin kopegi olur. Ne isterse yapmak zorundadir. Kiz onu kullandigi icin birliktedir. Ama yakigibli adam tam tersi kizi köpek eder.

    Agzi laf yapan adamin sürekli yeni birseyler üretmesi kizi güldürmesi sürekli konusmasi lazimdir. Kiz onla muhabbeti icin birliktedir. Fakat yakisili adam konusmasa bile kizla saatlerce bakisabilir. Bu kizin hosuna bile gider.

    Agzi laf yapan adam sürekli bir yavsak tavirlardadir. Kizin her asagilamasini alttan alir sacma sapan güler. Yakigibli adam ise sert durur. Buna da karizma denir.

    Kimseyi dis gorunusuyle yargilayacak halimiz yok. Ben de yakigibli degilim. Fakat kastetdigim agzi laf yapiyor ayagina yatan gevsekler. Saniyolar ki laf yapmak hersey. Yakigibli adam da kiz kaldirir kardesim hem de züt bas oynatmadan. Hadi iyi sözlükler.
    ···
   tümünü göster