/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +10
    Arazinin içine girdiğimizde mafya bozuntusu bir adamla selamlaştık ve eve doğru yürümeye başladık. Evde küçük bir kahvaltı yaparken dedem ve mafya bozuntusu adam konuşmaya başladı. (M:mafya,D: Daşşaklı dedem )
    M: Tarık abi sizi erken çağırdım çünkü bi yere geldik ve bir türlü kapıyı açamıyoruz (dedemin adı tarıktır bu arada beyler.)
    D: Bölüm sonu canavarına denk geldiniz yani kardeşim öyle mi
    M: öyle sayılır. istersen gel bi bak sen bu konuda daha tecrübelisin
    D: gel bakalım kardeş bi bakalım ne olmuş ne bitmiş
    diyip evin arka tarafına doğru ilerlemeye başladık. Evin arka tarafında yaklaşık 20 tane takım elbiseli adam etrafı kolluyordu. yaklaştıkça adamların ortasındaki yerde duran kocaman çukur gözümde belirginleşmeye başladı. Çukurun ağzında bir merdiven vardı toprağa sabitlemişler. Merdivenden aşağıya önce Mafya bozuntusu olan herif sonra dedem hikmet abi ve en son ben indim. Yaklaşık 7-8 basamak indikten sonra yerin altındaki tüneli görmeye başladım. Burası derin bir şekilde kazılmış ve zıplasam bile kafamın yukardaki toprağa değemiyeceği bir yerdi. tünelin sağ ve sol tarafına yaklaşık 2 metre aralıkla taktıkları led ışıklarla aydınlanmayı sağlamışlardı. ilerledikçe sağda ve solda küçük odacıklar görünmeye başlamıştı. Burası bir labirent gibiydi. Düz devam ederken birden Mafya bozuntusu adam arka cebinden 4 e katlanmış bir harita çıkardı ve led ışığa doğru yaklaştı. Ardından sol taraftaki küçük odacığa girerek yola devam etti. Arkasından bizde onu takip ettik biraz daha yürüdükten sonra bahsettiği kapıya gelmiştik. Kapı gerçekten çok büyüktü ve üzerinde garip semboller vardı. kapının önüne büyükçe bir çukur açılmış fakat aşağısı bulunamamıştı. Dedem kapıyı incelemeye başladı ve ardından mafya bozuntusu adama işaret vererek tekrar dışarıya doğru hareket etti. Merdivenlerden tekrar yukarı çıktık. Gün ışığını görmek gerçekten güzeldi. Eve doğru yürümeye başladık anlaşılan küçük bir toplantı yapacaktık.
    ···
   tümünü göster