/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +2
    arkadaşlar geçen günlerde iki arkadaş iş çıkışı ufaktan evimize doğru gidiyoruz arabayla. benzin alalım dedik bir firmadan. isim vermeyeyim reklam olmasın. şöyle 25 metre kadar önümüzde bir tane beyaz kartal var. araba durdu aniden yolun ortasında birisi indi arabadan ve doğruca yolun dışına çıkıp tepelere doğru koştu. diğer elemanda normal seyrine devam etti. derken benzinciye girdi önce o sonra biz. çektim aracı pompanın yanına fulletiyoruz depoyu derken arabada sohbet ediyoruz öyle. diğer elemanda tam önümüzde diğer pompada takılıyor.

    derken öndeki şöför eleman markete yürümeye başladı. pompacıdan anahtarı falan aldı parayı verecek yani. o arada bizimde işimiz bitti ufaktan yol alıyoruz. ha bunları öyle göz ucuyla yokluyorum özellikle bakmadım sadece ilgimi çekti ondan. çünkü eleman çok telaşlıydı. işin garip tarafı arkamızda da sıra bekleyenler var 4-5 araba kadar.

    derken birisi yıkama tarafından koştu geldi araca bindiği gibi bastı gitti herif amk. bu elemanda arkasından koşmaya başladı. pompacılarda bir gib anlamadan noluyor lan diye lüfer balığı gibi kaldılar öyle. amk bizde tam çıktık benzinciden afalladım amk araba önde eleman arkada koşuyor. taş çatlasın 200-250 metre sonra beyaz araba virajı alıp durdu ve koşan elemanıda içeri alıp bastı gaza. ahahahaha muallakler beleşe getirdi yakıtı ama kameralar çekiyor tabi. ipneler kesin yakalanmıştır ama araba %100 çalıntı olduğu için sanmıyorum bir gib çıkacağını. olan pompacıya olmuştur niye kaçırdın diye.
    ···
   tümünü göster