/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +172 -12
    Yıl 2706, benim adım Venüs 2549 da patlatılan bir gezegenin ismi. Sizin zamanınızda hala yaşıyor olmalı ,103 yaşındayım yapay doğurganlığın yaşam bulmuş haliyim. Yani bi annem veya babam yok. Bu yazdıklarımı okuyan birileri umarım olur. Hesaplamalarım doğruysa bu yazı 2016 yılına düşecek.
    insanoğlu yaşam süresi 300 yıl oldu ve sadece 1 milyon kişi yaşıyor dünya üzerinde. Marsta bir koloni kuruldu. Dünya ile ittifakı var. Suan andro-1 ve andro-2 yapay gezegenleri ile savas halindeyiz. Buna 3. Oort savası deniyor. Yani bu ilk değil. Mars'a göre bi hayli fakir bi gezegeniz. Tek avuntumuz oksijendi, oda artık zehirli. Mars'ın ordusu bizim ordumuzdan kat kat güçlü. Dünyadan göçtükleri söyleniyor. Ama hep bunu reddedip andromeda da heliks-1 gezegeninden geldiklerini söylerler.
    Dünyadaki Toprak öldü. insansan baska hic bir canlı yaşamıyor. Bazı insanlar surekli bi arayış içinde baska bir canlı var mi diye, ama kimse bulabileceğine inanmıyor. Yani yapayalnıziz. Besinler laboratuvar koşullarinda yetiştiriliyor. Konuşma dili cok değişti. Anlamanız için eski dili kullanmaya çalışacağım. Eski dili bilen cok az kişiden birisiyim.5 dünya savaşı çıktı, 2251 de, bilinen bilinmeyen herturlu bombanın kullanıldığı söyleniyor insangilin 9 milyari bu savaşta hayatini kaybetti. Geri kalanlar icin daha kötü oldu... açlıktan hastalıktan..
    Ve hersey bundan sonra başladı.
    ···
   tümünü göster