/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +48
    Dünyada, kendi içimizde ki savas soğuduktan 10 yıl sonra nasa uzaya yardım sinyallerin göndermeye başladı, bize artık yardim edebilecek baska bi gezegen olmalıydı. Açlıktan insanlar yamyamlasmiti. Kimse bu sinyallerin bi ise yaradığını düşünmüyor ve nasa icin daha fazla enerji harcanmasını istemiyordu.
    Ta ki 37 yıl sonra onlar gelene kadar..
    Samanyolu'da paralel spiralimizde ki RRX gezegeni yardim sinyalimize karşılık gelmişti. Şekil olarak bize benzeyen ancak daha inçe bir vücutları olan, bizden cok cok zeki varlıklardı. igib hızına çıkabiliyorlardı. Yer cekimini çözümler, solucan deliklerini kullanabiliyorlardi.
    Yaklaşık 500 yıl beraber çalıştık. Dillerini çözmemiz 30 yılımızı almıştı. Onlar bizi anlıyor bizimle konuşabiliyor, ama biz onları, onlar anlamamızı istedikleri sürece anlayabiliyorduk. Kendilerine Fetarian diyorlar ve yardım etmelerinin tek şartı, onların üstünlüğünü kabul etmemiz. Tabiki insanoğlu ne kadar direndi bilemezsiniz. Ve sonunda boyun eğdi ve Fetarianlar bizi yönetmeye başladı. Ama bu yönetim cok uzun sürmedi.
    ···
   tümünü göster