/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +81 -2
    Başın sağolsun.
    ···
    1. 1.
      +5
      Insanın ahıretı bu dunyadır derdı rakı masasında bır buyugum, sıkıntınla cehennem, mutlulugunla cennet olur. Sıkıntıya gıden yolda sırat koprusudur ınsana, mutluluga gıden yolda. Kopruden gecersen elbet cennetıde cehennemıde gorursun, sen o kopruden dusmemeye bak derdı. Dustugumuz ıcın o masada oldugumuzu bılerek...

      Vesselam, evlat acısını bılmemde, kardes acısını uzun zaman olsada sonduremedım ıcımde. Benzer seyler olsa gerek. Tarıfı yok, cozumu zaman. Verecek tesellıde yok. Icınde kopan fırtınalara kattıgın nakaratları dısa vur, haykır sonsuzluga bır nebze hafıfler yukun.
      ···
      1. 1.
        +1 -5
        Bundan banane huur çocuğu.
        ···
      2. 2.
        +2 -4
        Her entry sonuna ımzanı atar mısın? Yoksa annenı bulmam ıcın bana boyle kucuk ızler mı bırakıyorsun? Bılmenı ısterım kı mature sevmıyorum. Ama bır fotografını at bana ozelden, ben bır dusuneyım, degerlendıreyım sana baba olmayı. Daha sonra sartlarımda anlasabılırsek tabı.
        ···
      3. 3.
        0
        http://imgim.com/0yQbJB.png
        Şu pekekent evladına prim veriyonuz bilader peygamberimize pid0fili sapık felan demiş alttaki arkadaş link atmış şuna bak 1 sene önce am peşinde koşan adam nasıl 3 senedir evli olabiliyor açıklayın bi?
        ···
      4. diğerleri 1
    2. 2.
      +1
      Helal et
      Başın soğolsun panpa
      ···
    3. 3.
      0
      iyi olmuş zaaaaaa
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster