/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 101.
    +5

    Part 9



    Birkaç günümüz bu şekilde geçti. Bir birimizi daha çok tanımaya başladık. Sıcak bir ortam vardı espriler havalarda uçuşuyordu. Kafa dengi bir kızdı. O arabama bindiği günkü halinden eser yoktu. Yaşadıklarını içine gömüp halinden mutlu olmaya çalışıyordu en iyisini yapıyordu. Aslında becermiş gibiydide. Bazı akşamlar beraber film falan izlerdik ama inanın bana bir kere bile ona dokunmak geçmedi aklımdan.

    Bu zamana kadar hep yanlızdım beyler. Her zaman hasrettim birine kim olduğunu bilmeden. Öyle bir boşluk vardı ki içimde. Ama o geldikten sonra herşey değişti sanki. Bi gibten mutlu olmayan adam kedi gibiydim amk onun ufacık tebessümü beni mutlu ediyordu. Beraber mutluyduk amk.

    Bir gün her zamanki gibi kahvaltımızı yaptık. Bir yere gitmeyecek olsa bile her sabah benimle beraber kalkar birlikte kahvaltı hazırlardık. Kahvaltıdan sonra işe gittim. O da birkaç yerle görüşme yapmış geri dönmelerini bekliyordu. Neyse çalışırken zaten masa başındayız amk telefonum çaldı rehberimde kayıtlı olmayan bir numara. Başta tedirgin oldum çünkü beni arayıp soran tek kişi annem o da haftada birkaç defa arar. Açıp açmamakta kararsız kaldım ama açtım sonradan. Alo dedim
    KABUL EDiLMiŞiMMM o tatlı ses tonunu anında tanımıştım doğru ya vermiştim ona numaramı.
    Ooo hayırlı olsun o zaman akşam biraz erken gelirim film gecesi yaparız :D
    Harika olur bekliyorum :D
    Film gecesi bizim için harika bir kutlama zevklerimiz benziyordu seviyorduk bunu yapmayı.
    ···
   tümünü göster