/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 326.
    +12
    Andro-1 den ECH-f isimli bir savas gemisi ve 5 adet kesif. Gemisi ETHERHAL H a dogru hareket etmişlerdi. Gelen ilk raporda. Herhangi bir yaşam belirtisinin olmadığını, gemi sıcaklığının ortalama 40 C derece olduğunu, ama ışık yüzünden görüntü alamadıklarını bildirdiler. ilk rapor bizi bir hayli derin düşüncelere zütürmüştü. ECH-f gemisinin daha fazla yaklasmasi icin konut verildi. Gerekirse bağlantı yapılıp ETHERHAL H ye giriş yapılacaktı. ikinci rapor dahada ilginçti.
    " ETHERHAL H ye sıfır noktasına kadar yaklaşıldı, bağlantı kurulması denendi, negatif. Geminin motorları 0 çalışmakta, yakıt durumunda azalma var. Yaşam belirtisi yok. goruntu yok. Minimal olarak ışık azalmakta, kalkan tespit edilemedi, kaplama bilinmiyor, örnek alındı. ornek Kaşif-4 gemisi ile andro-1 e transfer ediliyor. kesif devam ediyor, "
    Bu rapor bir cok soruyu beraberinde getirdi. Ama en önemlisi vegalara ne olduğunu öğrenmekti.

    Andro-1 den 400 e yakın kesif gemisi yollanıp araştırma genişletilmişti . Bağlantı kurulmuş, kaplamayi delmek icin gerekli arastirma yapılıyordu. Repiel gezegenine bir mesaj gönderilmiş, ETHERHAL H a andro-1 tarafından herhangi bir saldırı gerceklestirilmedigi bildirilmişti. Mesaj repiele ne zaman ulaşır, pekte umurlarında degildi.
    Bize bir anlaşma sundular. Cok büyük bir tartisma çıkardı dünya uzerinde...
    ···
    1. 1.
      0
      ETHERHAL H ye giriş yaptılar sonunda. içerideki tum personelin, hatali bir solucan deliği ziplamasinda hayatını kaybettiğini. Devasa savaş gezegenin motorlar bu yüzden tam güç çalısmaya devam ettiğini öğrendiler.
      Merkezde devasa bir enerji kaynağı olduğunu, yanlis bir zıplama sonucu enerjisinin 0 unu kaybettiğini anladılar.
      Güç azaltildiginda, ETHERHAL H nin parlaklığı azaldı. Dunya alaca karanlığa kavuşmuştu. Gündüzleri aydınlık, gece olmasi gereken saatlerde dahada aydınlık olan dünya, sonunda bir alaca karanlığı görmüştü
      Repiele cok geçmeden ikinci bir mesaj gönderildi.
      "ETHERHAL H star zetas yıldız kümesinin lider gezegeni alfa t2t ya ait andro-1 tarafından ele geçirilmiştir, ETHERNAL H nin tum hakları t2t ye aittir"
      Cok geçmeden vegalar tarafından gelen bir mesaj bir nebze olsun rahatlatmıştı bizi.ama mesaj repiel gezegeninden degil, heliks-1 den geliyordu
      "Heliks-1 gezegeni orion kolundaki stratejisinin askıya almıştır."
      Zetalarin kendi aralarındaki diyalogları, bir hatalı sıçramanın nelere mal olduğu yönündeydi. Oysa ne kadar basit birsey oldugunu konuşuyorlardı biz hala bir solucan deliği görme hayalleri kurarken

      Ama şu teklifleri..
      ···
   tümünü göster