/i/Tespit

  1. 1.
    +13 -1
    ilkokulluyu ayakta gibtir ediyorum amk bu adam ne saçmalamış beyler ? Neresi iğrenç lan ? Seni dünyaya cennetten teleport mu ettiler amk ? Yoksa bugunu mu buldun evrenin ? Ayrıca maddelerle süslendireyim şu konuyu bilmiyor ilkokullu belli:

    1-)Amın yapısı ve şekli itibariyle erkekte cinsel duygu uyandırdığı bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçektir. Bunun kanıtlanmasına gerek yok ki amk görünce kalkar zaten. Sen buna iğrenç diyorsan ya vurduruyorsundur yada başka bir durum vardır bilemeyeceğim.

    2-)Amın kokusu mevzusu. Birader bu tamamen kadınıyla alakalı. Kadın beslenme düzenine ve hijyenine dikkat ediyorsa kokusu pis olmaz aksine cinsel istek durumunda ortaya çıkan bir koku yayar.

    3-)Amın tadı da aynı şekildedir. Şayet kadın beslenmesine özen gösteriyorsa tadı %80 su %20 tavuğu andırır. Tabi bu oranlar kadının bakımıyla alakalıdır.

    4-)Sidik kan oradan çıkıyor demiş. E amk senin sidiğin zütünden mi çıkıyor ? Ayrıca hafiften bir kılcal damar çatlat bakıyım şelale gibi kan geliyor mu yannanından gelmiyor mu görürsün.

    5-)Doğum olayı bir mucizedir. Buna iğrenç diyecek kadar cahilsin amk mantıklı olarak bir düşün, nereden gelsin bebek yarram ? Sıçsın mı kadın ? Kadın dünyadaki en kutsal varlıktır. Bizleri bir kadın dünyaya getirdi bunu sakın unutma. Am şayet vazo sokmuyorsan normalde o kadar genişlemez ve bu bir mucizedir.

    Özet: ilkokullu kardeşimizi biraz daha am videosu izlemeye uğurlarken sizden bu konuda bana hak vermenizi bekliyorum. gibertirim toynağınızı hepimizi bir kadın doğurdu yarram ne diye iğrenç diyorsun ?
    ···
   tümünü göster