/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    0
    Selamunaleykum beyler.Ben 2 ayda herseyim olan deli gibi sevdigim kizdan ayrilmami anlaticam
    06.08.16 - 24.10.16
    evet 2 gun once ayrildik ama hayla konusuyoruz onsuz yapamiyorum geceleri uyuyamiyorum yemek yiyemiyoeum. ben hayatimda ilk defa cidden sevdim aşık oldum kaybedemem.

    Sebebi ise aslinda cok ortak noktamiz var ama ben bundan biyere giderken haber ver diyorum mesela unutuyor tartisiyoruz sert cikiyordu bana 2 haftadir. 2 haftadir deniyorum ama olmuyor seni seviyorum ama boyle yapamiyorum diyo. Boyle bi sorumluluk icin hazir degilim belki daha sonra dedi. Aradim konustuk agladim saatlerce oda agladi elimizden bisey gelmedi. Bu kiz normal bir kiz degil tipik bir pelinsu degil. Saf kalpli duygysal bende onun gibiyim ama bazi seyleri yapamiyor. Ben ona soyledim seni cok seviyorum hep sevdim sevicem fikrin degisirde bir gun barismak istersen burdayim dedim bunlari yazarken agladim tutamadim kendimi suanda dokunsalar aglicak gibiyim 2 ayda herseyim oldu nasil demeyin oluyor ciddi ciddi oluyor hergunum onla gecince boyle oluyor.

    Ilk defa boyle bisey yasiyorum hayla konusuyoruz ara siea bizim aramizda bi bağ var oda biliyor diyor zaten tık diye kopamaz diye konusuyoruz ama ben kopsunda istemiyorum yapamiyorum cok seviyorum konusuyoruz zaten dedigim gibi onun icinde sorun degil ama surekli konusmicam sonucta ayriyiz ama cok ozluyorum onla sevgili olmayi, kotu gunumde yanimda olan simdi yok anlaticak kimsemde yok bende size yazdim

    seviyorum sizleri 😊

    edit: 2 aydan onceside var konusuyoduk biz onla ama oyle biseyki 2 aydada herseyiniz olabiliyor be
    ···
   tümünü göster