/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +93 -9
    Rusyanın bunu firlatirken olduğu yerde imha olmasını da izlemeyi zevkle bekliyoruz.

    Gerizekalilar yerli araba yapiyolar başkanları binerken kapı kolu elinde kalıyor.

    RPG yapıyorlar siperlerinde patlıyor.

    Uzay araci yapıyorlar firlatirken imha oluyor :D

    Bunu fırlatmaya kalktiklarini bir düşünsene :D :D
    ···
    1. 1.
      +4
      şuan rusyadayım bunlar cünüpse biz yannanı yedik ama bence bişi olmaz şimdilik rusyaya
      ···
      1. 1.
        0
        rahatlıktan kastın ne panpa ?
        ···
    2. 2.
      +2
      Kolay gelsin davuşkalarla. Ben amerikayi gidecegim *
      ···
      1. 1.
        +1
        eyvallah inş sende amerikaya mutlu mesut gidersin
        ···
    3. 3.
      +1
      Olum manyakmısınız dldld Türkiye ye atılma durumunda öyle bir nükler değil Rusya iran ırak Gürcistan Bulgaristan Yunanistanı da etkiler
      Yanlışım varsa affola
      ···
    4. 4.
      0
      Amerikada uzay füzesini atamıyor
      ···
    5. 5.
      +6
      Malsiniz olum adamlar yapiyolar en azindan. Tamamen kendileri uretiyo. Kapi kolu elinde kaliyo diyosun ama ellerinde kalan kapi kulu kendi urettikleri kapi kolu. destekliyolar kendilerini yerli mali alıyorlar. Senin onun gibi turk mali kotu yea diyip vatan malina laf etmiyolar. Kotu bir sey varsa da gelistiriyolar. Sen kalkmis daha arabanin a siyla uzaktan yakindan alakan yok kendi ucagini gibsen yapamiyon. Elindeki helikopterler kac yillik laf ediyosun afferim sana. O yapip firlatamadiklari uzay araci sana girsin. muallakye bak daha anca uydu atabiliyoruz. Laf aticagina ornek al kendi vataninda geliştir
      ···
      1. 1.
        +2
        Uretiyorda , turkiyede birsey uretildigi zaman kiyameti kopariyorlar, aman calinti tasarim gibik motor pahali fiyat hebele hubele..
        ···
      2. 2.
        -1
        Destekten çok köstek var ülkemizde . Düşman uzakta değil içimizde. Vestel Arçelik gibi gerçekten mükemmel markalarımız var. Kaçımızın evinde bunlardan var ve ya kaçımız öneriyoruz. Bugün bütün araba firmalarının ortaklaşa arge yürüttüğü bir ortamda sıfırdan bir şey beklemek saçma. Adamlar 1800lerden beri motorla uğraşıyorlar. Biz savaşıyorduk. Durum değişti mi??
        ···
      3. 3.
        -1
        Sen gerizekalı mısın yoksa taklidini felan mi yapiyon ?

        Amini beynini gibtigimin huur çocuğu seni. Firlatamayacagim fuzeyi imal edip anana mi sokacaz ? En azından yapıyor muş fikrini zikrini gibtigimin müptezel huur çocuğu seni.

        Ülkede yerli malı kullanımıni desteklemek güzel fakat sen yerli malı diye gibtiri taktan bir mal üretip(!) Piyasaya diğer kaliteli ürünler ile hemen hemen aynı fiyata sürüyorsan kalkıp ta sadece o taktan icad sirf yerli malı diye onu almami bekleme benden.

        Yerli malı kendi ülkesinde ucuz olur kaliteli olur ki ilk önce üretildiği yeri doyursun sonra dışarıya pahalı bir fiyatla açılsın. Bak almanya ya 2016 BMW 3 un herhangi bir serisi onların parasıyla 50 Bin lira. yani orada 2 bin lira alan bir memur yahut işçi ortalama 20-28 ayda ultra lüks bir arabaya biniyorKen bizim ülkemizde isci kirasını ödeyemiyor ki üstüne para ekleyip araba alsın.

        kusura bakma da ben paramı sokakta bulmuyorum yahut senin gibi anandan babandan almıyorum şerefini namusunu haysiyetini gibtigimin çocuğu kalkıp bana burda yok ülkeni destekle yok şunu yap bunu yap diyebilecek kapasitede bir insan değilsin şu kurduğun cümlelere bakarak bunu çıkarabilirim. Günde senin gibi kac tane huur cocuguyla uğraşıyorum kaç saat calisip ne emeklerle para kazanıyorum o yüzden yerli malının bu denli taktan olduğu bir zamanda isteseler uçan araba yapsınlar üstünde made in turkey yazıyorsa gene almam.

        Milliyetçiligi senden ve senin gibi huur çocuklarından öğrenecek değiliz. Kaldı ki Milliyetçilik yapacaksan bu konu diğerlerine oranla en sonda diyebilirim.

        işin özeti cem yılmazın da dediği gibi beynin yok fikrin var. Bişeyler konuşmadan önce karşındaki insanı ölç biç tart bi ar damarını gibtigimin muallaksi seni. kalkıp bide ben kimse ye ağzımı açıpta kufretmedigim halde bana küfretmiş kanini gibtigimin evladı seni.
        ···
      4. 4.
        0
        Daha konusmayi bilmeyen kufurden baska kendini ifade edemeyen malin tekisin. Sen calisiyorsun da ben calismiyor muyum nerden bilip de konusuyorsun haysiyetsiz zütveren. Iphone 7 3000liranin uzerinde vestel venus 650 lira. Fiyata gore ozellik de artar bu heryerde böyledir. Ayni ozellikte iki mal aliyosan biri türkse diğerine bakmayacaksin bile bunu anlayamayan beynine sokuyorum bu laflari. Yazdiklarinin yarisi kufur geri kalanin yarisi ben parami kendim kazanıyorum. Sen vataninin gelişmesi isteyen birinin namusuna haysiyetine sövecek kadar karaktersizsin bir de milliyetciyim diyosun. Senin gibi milliyetciler varsa vay vatanin haline. Bi mali piyasaya surer sonra gelen parayla arge yapar tekrar pazara sokarsin. Sen on yargili davranip almazsan destek olmazsan ondan sonra yok kalitesiz yok oyle yok boyle diyeceksin. Azcik düşünsene tabi dusunebilir misin bilmiyorum. 3000 liraya vestel mi iphone mu aynı ozellik ayni kalite. Gine de iphonu sececek milyonlarca insan var. Küfretmis diyosun ya ulan sana hicbir sey demiyorum. Bak bakalim kufurlerine ayni oranli mi neyse. Senin gibi mal insanlar oldugu surece bizden bi tak olmaz. Sen yerli malina tesvik icin vergi indirimi yapmali devlet desen eyvallah ama yok milliyetciyim yok oyleyim boyleyim. gibtir git...
        ···
      5. diğerleri 2
    6. 6.
      +1
      Amk yarım aklıyla rusyayla dalga geciyor bazen şaka gibisiniz neymis uzay araci imha oluyormus adamlar venuse kadar uzay aracı yolladı bu gelmis ne diyor bu nesille bu ülke yok olur gider rusyada satanı zütümüze sokar
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster