1. 1.
    +42 -4
    Üç durumda gerçekleşir.

    1) Sözlük kurallarına uymayan yeni nesil yazarlar silinir.

    • Yeni nesil yani yazar alımının sürekli açık olduğu zamandan itibaren - ki bu ciksinci nesille başlar, yeni nesil yazarlar statüsüne sahip kişinin nesli ciksinci ve aşağısıdır- alınan yazarlar sözlük kurallarını 1 kere bile ihlal ederse ya çaylak ya da silik yer. Bu durum niye nesile bağlı şöyle açıklayalım, sözlük yönetimi bu tarz konularda biraz eski kafalıdır. Tanımadığı adamların sözlük kurallarını trolüne bile ihlal ettiğini görürse direk tepki gösterir. Basit ama etkili bir mekanizma. Peki diğer nesiller nasıl bir muamele görüyor. Şöyle;

    • * ilk üç nesil, sözlüğün ilk göz ağrısı olduğundan bu hesaplara dokunulmaz. Bu yazısız bir kuraldır. isterse saatlerce flood yapsın bilinir ki eskidir, düzeni şeyi bilir uyarılır sadece. Bunun haricinde bu nesillerde başkasından hesap satın alanların hesapları silinir. Direk. Bir istisnası bu.

    • ** Dötüncü nesil gavatlar çoğunlukla döneminde sözlüğü duyup gelen liseli binlerden, varoşlardan oluştuğundan eğer tanınmıyorsa normal yazar muamelesi görür ve silinir.

    2) Yazarın isteği üzerine sözlük adminiyle görüşülür ve istek üzerine hesap silindi diye not düşülür. Bu durum her yazara uygun değildir, yine tanıdık olmanız lazım. torpil yani. kıps

    deneme editi: evet entari editleniyormuş. Beyler 3 numaralı koşulda fazla bilgi verdiğimden ötürü cemil entariyi kesmiş, o yüzden orayı üstünkörü yazayım tekrardan.

    3) Sözlükten gitme vaktiniz geldiği zaman:

    Bu ne demek? iyisiyle kötüsüyle uzun bir süre burada takılıp, eski inci sözlük tabiriyle reyizliğe oynadığınızda silik yersiniz panpişler. 1 numarada belirttiğim gibi yeni nesilseniz ve oldukça popüler bir yazar olursanız sözlük yönetimi önce size comodluk ile gelir. Fakat yönetim sizi asla benimsemeyecektir bunu unutmayın. Eski inci ruhu ve kardeşliği 2012 de sona erdi. Bu yüzden bütün hareketleriniz sözlük yönetimince didik didik edilecek ve en ufak hatanızda fişinizi çekeceklerdir. Bunun sebebi sözlük yönetiminin egosudur.

    Özellikle yeni sözlük adminleri, anaokullu comodlar tarafından popi bir yazar olduğunuz için çok dikkat çekecek ve ilgiyi üzerinize toplayacaksınız. Bu adamlar size bayan değilseniz hiçbir şekilde tölerans göstermez. Misal, eğer başka bir inci sözlük klonunda yazarlık yaparsanız ve bunu öğrenirlerse sizi önce fişlerler sonra uçururlar. Ya da sözlük yönetimindeki insanların arkasından atıp tuttuğunuzu filan duyarlarsa direk silik yersiniz.

    Özet olarak ne demek istiyorum? 3 numaraya giren yeni nesil yazarların siliği, sözlük yönetiminin size kalk artık pc başından huur çocuğu demesinden kaynaklıdır. insan sevdiğini giber derler. Bu da inci sözlüğün size iyiliğidir. Zira burası asla kalıcı bir mekan değildir. Ne yazarları ne de sözlük yönetimi kalıcıdır. 2010'dan sonra buraya gelmiş insanlar konuyla alakalı değidir. Sözlük yönetimi bir ip ve gibik bir nick altında size tahammül etmez. içeriğinizi oluşturduktan sonra öneminiz kaybolur. Yerinize taze bir yazar gereklidir en baştan başlayacak. Yoksa kimsenin umrunda değilsiniz beyler bayanlar. Burası inci sözlük, tıpkı hayatın kendisinde barındırdığı her sistem gibi burası da sizi kullan at mantığında sömürüp homeostasisini koruyacaktır.

    iyi geceler.
    ···
   tümünü göster