/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 26.
    +5 -5
    Sülalesinde yüzlerce öğretmen olan doğulu biriyim. Genelleme yaptığın için sinirlendim ve cevap verme gereği duydum. Eğer gerçekten öğretmensen anlarsın.

    Öncelikle doğuda haddini bilmeyi çok iyi öğrendiğini düşünüyorum.

    Bizim kültürümüzde öğretmen her zaman el üstünde tutulur. Çünkü onu dinleyen insanlar genellikle okumamış olurlar. Cahil değil ! Bu yüzden öğretmene danışılır, fikri sorularak iş yapılır.

    Öğrenci batıdaki gibi şımarık olmaz. Önce o haddini bilir. Çünkü karşısındaki öğretmendir. Yada dayağı yer oturur susar. Çünkü veli oğlunu öğretmene teslim eder. Batıdaki gibi çocuğuma nasıl dokunursun diyip seni dövmeye kalkmaz.
    Çünkü öğretmendir dövdüyse de bir bildiği vardır der.

    Köyün toplantılarında öğretmen baş köşeye oturur. Önce ona hizmet edilir. Çünkü ona hem misafir hemde okumuş insan gözüyle bakılır.

    Köylü insan öğretmenini besler. Bunu karşılıksız yapar. Çünkü ona saygı duyar.

    Daha da uzatayım mı ?
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      senin dediğin disneyland tarzı bir iki yer var evet ama sen doğunun sahibi misin de bu kadar ahkam kesiyorsun? Ulan lojmanımızı taşladılar, kız arkadaşlarımızın pgibolojisi bozuk kaldı ki burada ağzı süt kokan sabileri elalemin herifine nişanlıyorlar, el üstünde tutulduğumuz yerler olmadı mı haa bak bağzı amcalar var onlara can feda ama benim camımı indiren, Atatürk ve Türk bayrağını kitabından yırtan zihniyeti kendi kültürünün birer unsuru olarak kabul ediyorsan alayınızın dıbına koyayım, dıbına kodumun koyun suratlı ırz düşmanı pekekentleri sizi
      ···
      1. 1.
        +1
        Bir iki yer mi ?

        Asıl ahkam kesen sensin. Bir iki şey görüp her şeyi biliyormuş gibi konuşuyorsun. Üstüne bide küfrediyorsun. Ohh ne güzel öğretmen beeee.

        Neyse küfretmeseydin düzgün cevap verirdim. Sen kafandakilerle yaşamaya devam et. Çok zorlama.
        ···
      2. 2.
        0
        6 sene oldu ulan, askerime polisime öğretmenime kurşun sıkan insanlara methiye mi düzeyim puşt
        ···
    2. 2.
      0
      Hagibtir ordan! Doğu misafirperverde, doğu halkı şöyle iyide böyle iyide (!) Görüyoruz lan işte seçim sonuçlarından kimin ne tak olduğunu!
      ···
   tümünü göster