/i/Haberler

İnciden al haberi
  1. 1.
    +89 -4
    Abi millette ne cesaret var anlamak mümkün değil 5 aylık hamile kadın bi şekilde bu durumu gizleyerek görücü usulü konuştuğu pideci ustası kardeşimizle evleniyo düğün sonrası izmirdeki evlerine gitmek için yola çıkıyolar ve kadın rahatsızlanıyo hastaneye gidince doktor müjde eşiniz 5 aylık hamile diye damadın yanına geliyo ve iş patlıyo.3 gün önce evlendiği kadın 5 aylık hamile.
    ulan be kadın hadi 1-2 aylık hamile olursun damatta saftır azıcık bi şekilde yutturursunda 5 aylık hamile halinle ne demeye düğün yaparsın?
    4 ay sonra doğum yapınca hısım akrabayı geçtim damada yaa aşkım benim metabolizmam hızlı çalışıyo bu sebeple hamilelik sürem yarı yarıya kısaldı mı diyecekti acaba nasıl bi kafadır bu arkadaş. buyrun haberin içeriği

    izmir'de pideci ustası olarak çalışan M.E. (26), görücü usulüyle tanıştığı Karacasulu F.K. (21) ile 2 gün 3 gece devam eden düğünle dünya evine girdi. 8 Ekim 2016 tarihinde gelin F.K'nın yaşadığı Karacasu'ya bağlı Ataköy Mahallesi'nde yapılan kına gecesinin ardından 9 Ekim tarihinde ise oğlan evi olan Denizli'nin Tavas ilçesinde düğün yapıldı.

    Düğünün ardından eşiyle birlikte izmir'deki evine gitmek üzere yola çıkan damat M.E'nin dünyası, gelin F.K'nın rahatsızlanıp en yakın hastaneye gitmeleriyle karardı.
    Doktorların müdahalesinin ardından "Müjde, eşiniz 5 aylık hamile" yanıtını alan M.E. neye uğradığını şaşırdı. 3 gün önce nikah kıydığı karısının 5 aylık hamile olduğunu öğrenen damat M.E., soluğu kızın ailesinin evinde aldı.
    F.K'yı ailesine teslim eden M.E., düğünde yaptığı takılara da el koyarak evden ayrıldı. Emniyete giderek şikayetçi olan M.E., hızlı bir şekilde boşanma işlemlerini başlattı. Büyük bir mağduriyet yaşayan M.E.; gelin F.K ve ailesi hakkında da tazminat davası açtı
    ···
   tümünü göster