/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +324 -24
    284 gün 9 saat sonra edit: Tüm hikayelerim için (bkz: bir bine bende binem hikaye serisi)

    Üst Edit: (bkz: rüyamdaki kız kim) yani hikayeye başladım hayırlara vesile ola :D

    Sabah uyandım ve arkadaşlarla sözleştiğim gibi saat 12.30 da buluşacaktık Hazırlanmaya başladığımda saat 8.00 i gösteriyordu. Evde kimse yoktu. Normalde babam yatağında olmaz ama annem kesin yatağında olurdu. Kardeşim de kendi yatağında yoktu. Onun zaten okulu oluyordu saat 7.30 da çıkıyordu evden. Neyse baktım evde kimse yok bende kendime kahvaltı hazırlayayım dedim. hazırladım kahvaltımı içeriye zütürdüm. (normalde annem görse beni gebertirdi ama evde yok * )
    Yemeğimi yerken televizyon izleyeyim dedim açtım ve çok şaşırdım. Televizyon karıncanlı gösteriyordu. D-smart kullanıyordum ama bütün kanallar ya karıncalı ya da renkli renki şeritler olur ya öyleydi. Dedim "Şansıma bak 40 yılda bir evde tekim uydu gitti" diye kendi kendime yakınıyordum. Saate baktım 11 olmuş. Hemen hazırlandım ve çıktım.

    11.30 otobüsünü bekliyordum. Gelmedi. 12.00 otobüsü gelir o zaman dedim ve bekledim. O da gelmedi. Neyse arkadaşı arayayım geç kalacağım dedim servis dışı yazıyor telefonda. Dedim "2 lira daha verip türkcelle geçseydim" diye kendime sövdüm. Zaten geçenlerde şöförler grev yapıyorlardı. Otobüsler geç geliyordu şimdi herhalde hiç gelmiyordur dedim. Neyse bari yürüyerek gideyim dedim.

    Yürüyerek gidiyorum ama dükkanlar kapalı, ortada kimse yok. En az yarım saatlik bir yol sonrasında bulaşacağımız yere vardım ve kimse yoktu. Buluşacağımız yerde normalde insan kalabalığından birbirimizi bulamazken şimdi bomboştu. Bağırdım sokağın ortasında "Kamera şakası mı lan bu. Herkes nerede" diye ama duyan yoktu. Kimse yoktu. Başka bir gariplik daha hissettim. 30 dakikadır yol yürüyordum ve hiç yorulmamıştım. Rüzgarı dahi hissetmiyordum. Birden tüylerim ürperdi. ilk defa böyle birşey başıma geliyordu. Ne yapacağımı bilmiyordum.

    Edit:Entryi birkaç kişi okusa dahi yeter kendi kendime yazıyormuş gibi olmasın yani devam edecem.

    Edit2:Hikaye bitti sonunu siz belirleyin http://www.strawpoll.me/11528797 buraya girerek sonunu siz belirleyebilirsiniz yarın sona karar vereceğim.

    Edit3: Bu arada herkese teşekkür ediyorum

    Edit4: Yoğun istek üzerine Troll son da ekledim asdasdadsaa :D

    Edit5: Bu arada çoğu kişi kitap adı film adı falan vermiş değiştirerek yazdığımı söylüyor gerçekten mutlu oluyorum böyle söyleyenlere çünkü orada yazılan hiçbir kitabı veya filmi izlemedim. (Im legend hariç) Bu da gerçekten iyi bir hayal gücümün olduğunun göstergesi olduğunu düşünüyorum.

    DEV EDiT: CUMHURiYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

    Edit6: Kazanan Gerçek Dünya Sonu oldu katılımınız için teşekkürler.
    ···
   tümünü göster