/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +181 -27
    Taşınmak nasıldır bilirsiniz, yeni sokak, yeni arkadaşlar, sahte insanlar. Yeni taşınmıştık bu şehire.

    Liseye başlayacağım için kendimi büyümüş hissediyordum. içimde buruk bir sevinç vardı, babam sırf okuyayım diye beni yarı burslu özel okula yazdırmıştı. Para durumu sıkışıktı biliyorum ama bunu bana farkettirmiyordu.

    Okul öncesi yaz tatilinin son pazar günü dolaşmak için dışarıya çıktım. Büyük bir aptallık sonucu başladığım sigaramı almak için herhangi bir markete yöneldim. içeriye girdğimde klagib esnaf, güzelde bir kız vardı.(Yok yok anlatacağım kız bu değil hatta birdaha hiç görmedim).Bir chester dedim bakkala. Kimliğine bakayım yeğenim dedi. Yaşım büyük gösteriyordu boyum uzundur, kimliği aramış gibi blöf yaptım çantayı falan karıştırırken bakkal neyse gerek yok dedi. Birde çakmak alıp çıktım bakkaldan.

    Biraz yürüdükten sonra sigaramı yaktım. Tanıyan kimse olmadığı için rahat rahat sigaramı içip kızları kesiyordum.Bir caddeye daldım boylu boyunca kafeler dolu. Gözüme kestirdiğim birisine oturdum. Garson geldi ne istersiniz efendim dedi. Büyük ihtimalle üniversiteli diye düşündüm, bana efendim diye hitap etmesini sevmemiştim çünkü ondan bayağı küçüktüm. Estrafurullah abi ne efendimi dedim tebessüm ile. Sağolasın kardeşim ne alırsın dedi.Çayımı söyleyip bir sigara daha yaktım.Çay gelince abi oturdu yanıma, tanıştık ismi Emre imiş. Hafif esmer kalıplı birisiydi.

    devam edicem beyler ilgisini çeken varsa belirtsin haftasonu bitmeden hikayeyi noktalarım.

    Edit:Hikaye bitmiştir başka hikayelerimi okumak için profilime girip en çok şukulananlara bakabilirsiniz.
    ···
   tümünü göster