/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +3
    bak beyim, sana iki çift lafım var. koskoca adamsın. paran var, pulun var, herşeyin var. binlerce kişi çalışıyor emrinde. yakışır mı sana bir türk bayrağını şu sözlüğe çok görmek , yakışır mı bunca türk evladını, türk gençliğini bu güzel günde görmezden gelmek, beklenti içinde bırakmak. ama nasıl yakışmaz... ben boşuna konuşuyorum. vatan sevgisini bilmeyen tanımayan adama sevgiyi anlatmaya çalışıyorum.

    hıh... sen... büyük patron, milyarder, para babası, inci sözlük sahibi... sen mi büyüksün? hayır biz büyüğüz, biz. sen bizim yanımızda bir hiçsin, anlıyor musun, bir hiç. gözümüzde pul kadar bile değerin yok. ama şunu iyi bil, ne bu sözlük yazarlarına, ne de bu topluluğa dahil olacak inci sözlük yazarlarına hiç bir şey yapamayacaksın. yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın , mağlup edemeyeceksin bizleri. çünkü biz birbirimize parayla pulla değil, sevgiyle bağlıyız. bizler birbirimizi seviyoruz. biz bir aileyiz. biz güzel bir aileyiz. bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun sirkan ?!

    dokunma artık ailemize. dokunma bizlere. dokunma inci yazarlarına, türklüğü ile övünenlere... eğer onların kılına zarar gelirse ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemiş olan ben, sex sonrasi yorgunluk, hiç düşünmeden çeker vururum seni...

    anlıyor musun? vururum ve dönüp arkama bakmam bile...
    ···
   tümünü göster