/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +6 -1
    Aynen öyle, bir miligram bile pişmanlık duydum yok.
    Yiyin birbirinizi dıbına kodumun çomarları.

    Şimdi diyeceksiniz nerden çıktı bu, hemen anlatayım;
    Bundan 1 ay önce eğitim amacı ile yurt dışına taşındım ve orda kalıcı olarak durmayı düşünüyorum. Sebebi ise bu ülkedeki %50'yi bile aşan yobaz gerici halk. Genelde çoğu ilk okul düzeyinde eğitim görüp tarih bilgisi kısır mısıroğlu denen orosğu çocuğundan ibaret olan kesim, bu gün yaşadığım, tanık olduğum olay ise artık tam olarak benim bu halka olan inancımı bitirdi.
    Facebookda gezerken tek tek bakın üşenmeden tek tek her cumhuriyet bayramı kutlayan resmin altındaki yorumları okudum ve aralıksız hepsinin en çok beğenilenleri arasında bir Atatürk düşmanı yobazlar vardı. Durum sandığınızdan çok daha vahim gerek hükümet gerek medya her okuduğuna inanan bu tek IQ'lu kesimi yönlendiriyor ve Atatürk, Cumhuriyet, Laik düşmanı yapıyor. Çok değil bundan 5-6 sene sonra bunlar-bu tek iqlu kesim- cumhuriyeti kaldırmaya çalışacak.
    Kanıtı da hala kadir kısıroğlu denen itin hala televizyona çıkması. Bakın bu çok önemli demekki izleyen bir kitle var ve bu kitle yavaş yavaş çoğunluğu ele geçiriyor.

    işte bu yüzden ayrıldım bu ülkeden gibtir olup gittim. Keşke bir Atatürk olabilseydim, olabilseydik ama ne yazıkki biz öyle bir insanı hak etmiyoruz. Bu halka özgürlük çok geliyor Atam.

    Not:mobilden yazıyorum elbetki ima hatası yapmışımdır şimdiden affola.
    ···
   tümünü göster