/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +8 -19

    kurgudur.


    2008 Haziran ayı. ilkokul 5.sınıftaydım. (4x4'ten önce ilkokul 5.sınıfa kadardı) Çete lideri olarak okulun başlama saatinden 1 saat önce okula gelmiş, işbirliği yaptığımız okulun karşısındaki kırtasiyeden hocanın derste okumak bize için zorla aldırdığı kitapları tüm sınıftan (çetemizden) almış, kırtasiyeye esrar karşılığı satmıştım.
    -
    sonra okulun 100 metre ilerisindeki internet kafeye para karşılığı satmıştım. Bu parayı çetemizin silah deposuna mühimmat almak için kullanacaktım. Bunlarla bir 150 metre daha gidip Silahçı Mustafa Abi'den 3-5 klip tabanca cephanesi almıştım. Bunları çantama koyup okulun yakınındaki bir kanalizasyon kapağından çetemizin mekanına gelmiştim. Ve bu günkü planımızı anlattım: 5 Yıldır bize işkence eden, ödevimizi yapmadığımızda makasla zımpara kağıdı kesip makası biledikten sonra parmağımıza çizikler atarak elimizi kanatan ve bütün gün tuvalet dahil tenefüse çıkartmayan hocamızı temizleyecektik.
    ---
    ilkokullu bir çetenin hikayesi beyler, rez alan bir kişi bile olursa yarım bırakmayacağım sadece nadiren yeni bölüm atmam gecikebilir. başlığın altındaki "sahibi" yazısına tıklayarak bütün bölümleri aralıksız okuyabilirsiniz.
    edit:rezerved alan herkese şuku vericem
    ···
   tümünü göster